|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:18 am
MOOOJA REKA!!! zaraz mi odpadnie.... ponad 20 stron przepisywalam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:28 am
Aidanna MOOOJA REKA!!! zaraz mi odpadnie.... ponad 20 stron przepisywalam gonk a ja sie znowu doluje... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:30 am
EvilYuki Aidanna MOOOJA REKA!!! zaraz mi odpadnie.... ponad 20 stron przepisywalam gonk a ja sie znowu doluje... stare ja sie juz dolowalam dzisiaj ale mi minelo troszku... *wyciaga lapki* no chodz do rodzyna i mow co sie dzieje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:36 am
bum {szakalaka}.
wszytkiego najlepszego samicom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna przykro mi... no ale nie przejmuj sie nio... jeszcze duzo czasu przezd toba... 3nodding *glaszcze po glowie* no przeca masz racje ,ale musze sie podoblowac pare dni... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania bum {szakalaka}.
wszytkiego najlepszego samicom. mapuka mapuka.... witaj nasza glowna feministko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:38 am
EvilYuki Aidanna przykro mi... no ale nie przejmuj sie nio... jeszcze duzo czasu przezd toba... 3nodding *glaszcze po glowie* no przeca masz racje ,ale musze sie podoblowac pare dni... stare nio to pomarudz sobie jak Cie lepiej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:39 am
Terrorystka Frania przykro. ale świat kręci sie dalej - nie zapominaj o ym. po za tym straszie roznegliżwoana jestes xp zaraz ci te gaia cycuchy wyskocza XDDD zazdroscisz mi duzych, pelnych piersi... xd wiem, zycie kreci sie dalej i te sprawy... ale... kurde... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:40 am
"Aj Em Mista BomBastic na H*j mi ten plaskit "
Hejka Wam ...
... heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:41 am
Aidanna EvilYuki Aidanna przykro mi... no ale nie przejmuj sie nio... jeszcze duzo czasu przezd toba... 3nodding *glaszcze po glowie* no przeca masz racje ,ale musze sie podoblowac pare dni... stare nio to pomarudz sobie jak Cie lepiej 3nodding Chciałabym poznać kogoś nowego... stare np. na koncercie "Solidarni z Białorusią"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|