|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:41 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai Yo my ***** XD, ale masz sexy butki xd tez tak sadze... 3nodding Ja dzis dostalam 8 kwiatkow i( ktore kolezance oddalam -__- bo mnie poprosila o nie ) wybilam sobie palca XD ja dostalam jednego kwiatuszka i słasznie go koffciam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:42 am
Rin_Youkai renge_karen Wrociłam!!!!!!!
Co porabiacie ludziska ?? Witaj 3nodding , a se rozmawiamy i juz XD to miodzio biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:45 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki tez tak sadze... 3nodding Ja dzis dostalam 8 kwiatkow i( ktore kolezance oddalam -__- bo mnie poprosila o nie ) wybilam sobie palca XD ja dostalam jednego kwiatuszka i słasznie go koffciam... Od kogo _^_?? * musze przyznac , ze ten gest Autarka byl naprawde na poziomie XD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:45 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai Yo my ***** XD, ale masz sexy butki xd tez tak sadze... 3nodding Ja dzis dostalam 8 kwiatkow i( ktore kolezance oddalam -__- bo mnie poprosila o nie ) wybilam sobie palca XD ja dostalam jednego kwiatuszka i słasznie go koffciam... Ja dostałam jednego kwiatka w szkole i jdnego tu na Gaii ^^ i sie ciesze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:50 am
renge_karen Ja dostałam jednego kwiatka w szkole i jdnego tu na Gaii ^^ i sie ciesze Kwiatki rulezz XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:52 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki tez tak sadze... 3nodding Ja dzis dostalam 8 kwiatkow i( ktore kolezance oddalam -__- bo mnie poprosila o nie ) wybilam sobie palca XD ja dostalam jednego kwiatuszka i słasznie go koffciam... Od kogo _^_?? * musze przyznac , ze ten gest Autarka byl naprawde na poziomie XD * Pan Porzeracz Kotkow jest normalnie słodziutki 4laugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:52 am
Cronos99 dla wszystkich pan  4laugh whee 4laugh whee 4laugh * to je nowy taniec XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:54 am
Cronos99 dla wszystkich pan  pa! faniutko biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:54 am
renge_karen Pan Porzeracz Kotkow jest normalnie słodziutki 4laugh ^^ Lovelas xp XD Cronos tez nam dal _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 8:59 am
Ale nie tak XDD TYlko tak normlanie XD przez posta XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 9:01 am
Rin_Youkai renge_karen Pan Porzeracz Kotkow jest normalnie słodziutki 4laugh ^^ Lovelas xp XD Cronos tez nam dal _^_ echem........ co niby to miało pierwszy wyraz znaczyc?? scream ja sie jeszczer grzecznie pytam ><......
No dał ale Pan Porzeracz Kotkow dal karzedej solo biggrin ^^ a Cronos.... tak zbiorowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 9:08 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen Pan Porzeracz Kotkow jest normalnie słodziutki 4laugh ^^ Lovelas xp XD Cronos tez nam dal _^_ echem........ co niby to miało pierwszy wyraz znaczyc?? scream ja sie jeszczer grzecznie pytam ><......
No dał ale Pan Porzeracz Kotkow dal karzedej solo biggrin ^^ a Cronos.... tak zbiorowo No lovelas, podrywacz itp xd . Ja wiem, ja wiem co on robi ninja mam takie cus na jezdzie konnje i w domu ( brat Xd ) ja wiem, ze przed takim czyms trza sie bronic ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|