|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:04 am
Autark I ja na chwilke jestem mrgreen cudownie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:05 am
EvilYuki Autark I ja na chwilke jestem mrgreen cudownie... 3nodding dziekuje cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:06 am
Autarku, jesteś przesłodki... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:07 am
Autark EvilYuki Autark I ja na chwilke jestem mrgreen cudownie... 3nodding dziekuje cool xd Witam wszysktich whee i kobitki wszystkiego naj XD ( a teraz mykam totka poscic xd z/w)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:07 am
EvilYuki Autarku, jesteś przesłodki... 3nodding nie jestem, wycieralem buzke *ociera sie z miodku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:09 am
Autark EvilYuki Autarku, jesteś przesłodki... 3nodding nie jestem, wycieralem buzke *ociera sie z miodku* jestes, jestes... *chwali sie kwiatkiem od Autarka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:11 am
witam , znowu mnie troche nie było razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:12 am
EvilYuki Autark EvilYuki Autarku, jesteś przesłodki... 3nodding nie jestem, wycieralem buzke *ociera sie z miodku* jestes, jestes... *chwali sie kwiatkiem od Autarka* nie jestem, nie jestem xp Ita Lockheart: eeeeee ... czekaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:12 am
Ita Lockheart witam , znowu mnie troche nie było razz ano...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:14 am
Autark EvilYuki Autark EvilYuki Autarku, jesteś przesłodki... 3nodding nie jestem, wycieralem buzke *ociera sie z miodku* jestes, jestes... *chwali sie kwiatkiem od Autarka* nie jestem, nie jestem xp Ita Lockheart: eeeeee ... czekaj to ty wszystkim te kwiatki dajesz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:14 am
Autark Ita Lockheart: eeeeee ... czekaj na co ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:17 am
EvilYuki to ty wszystkim te kwiatki dajesz? ninja jeden rodzaj kwiatka dla dziewczyn z listy Friends jeden rodzaj kwiatka dla dziewczyn ktore lubie ale zpoza listy jeden rodzaj kwiatka dla tych ktore nie znam nie wszystkim i szczerze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:18 am
Ita Lockheart Autark Ita Lockheart: eeeeee ... czekaj na co ? razz juz na nic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|