|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:53 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna nie no ja tu sobie jestem... xp Nie, nie to tylko moja chora wyobraznia . Tu nikogo nie ma ninja *rzuca w nia poduszka* usz ty xd Oz! Tu sa duchy ninja No to czas wlaczyc tryb zwalczania duchow xd * wyciaga bazuke z ktorej wystrzela poduchy * A masz ty duchu xd . Aidi ty jestes w moim wieku (17)?? ( bo mi sie zawsze zdawalo ze masz z 21 lat XD ) a ja mam 15
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:54 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna a tu zonk... w tym samym wieku 3nodding Tak zonki chodza po ludziach xd widzisz... trzeba bylo wybrac bramke nr 3 xd Wybralam i... =___= Brat mi wyskoczyl T______________T . Na dodatek chce kompa -,-'' Papapa ___- ___ papa... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:54 am
no nie... crying Dodo jest Dodo, zadna Paulina... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:55 am
EvilYuki lat mam 18. I zdjecie jest z II klasy gimnazjum... 3nodding osz... a masz jakies bardziej aktualne... takie z teraz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:56 am
nie no ja zartowalem z tymi studiami... jestem w gim w klasie informatycznej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:56 am
ty jestes wojtus i masz 7 lat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:57 am
Aidanna ty jestes wojtus i masz 7 lat xd i chce byc strazakiem... jak w bajce.. "Jak Wojtus zostal strazakiem"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:58 am
Aidanna EvilYuki lat mam 18. I zdjecie jest z II klasy gimnazjum... 3nodding osz... a masz jakies bardziej aktualne... takie z teraz xd oi, tu :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:58 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki lat mam 18. I zdjecie jest z II klasy gimnazjum... 3nodding osz... a masz jakies bardziej aktualne... takie z teraz xd oi, tu :XP: z lechem.. ee tam ja ci zaraz zarzuce fote
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:59 am
Ozzwald nie no ja zartowalem z tymi studiami... jestem w gim w klasie informatycznej.... przeciez wiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 9:00 am
Ozzwald Aidanna ty jestes wojtus i masz 7 lat xd i chce byc strazakiem... jak w bajce.. "Jak Wojtus zostal strazakiem" a czemu niechcesz byc groszkiem... groszek normalnie w kazdym zawodzie sie trudni... (Groszek... baja dla dzieci 3lat... ksiazeczka xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 9:00 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki lat mam 18. I zdjecie jest z II klasy gimnazjum... 3nodding osz... a masz jakies bardziej aktualne... takie z teraz xd oi, tu :XP: no... to tak 17 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 9:04 am
Aidanna a wiesz co Ozz mi dal... pierscionek zareczynowy... *pokazuje lape z pierscionkem* xd a wiesz ze on mogl dostac zolte papiery...on nie wie co robi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 9:04 am
Kiray Aidanna a wiesz co Ozz mi dal... pierscionek zareczynowy... *pokazuje lape z pierscionkem* xd a wiesz ze on mogl dostac zolte papiery...on nie wie co robi mrgreen a po co mu kolejne zolte papiery xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|