|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:31 am
EvilYuki ja jestem na mat-inf... _-_ Ja sie szykuje na mature z fizy -rozszezonej stare ( chemi i bioli oczywiscie tez XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:31 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Aidanna ze ja 21!!!?? eek normalnie poraz pierwszy sie z czyms takim spotykam xd no we wrzesniu bede miec 17 3nodding 1 klasa LO? pochwalcie sie, jakie profile macie... mrgreen no ... robaczki, rodzenie, genetyka to moja specjalnosc mrgreen Ożwy... Aidy...?! Na szwabskim... o.O za trzy tygodnie bede w szwabii, wiecie? ja jestem na mat-inf... _-_ czyzby na wymiane miedzy szkolna? w ramach jakiegos projektu? bo jak tak to moje kolezanki tez jada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:32 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai No bo jakos tak sie wydajesz no i te zareczyny xd Ja mam w maju _^_. nie no to gaiowe oswiadczyny... 3nodding Nie no ja wiem, ja wiem... cool ale na poczatku serio bralam cie za 21 latke xd no ale dlaczego? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:33 am
JA tez bym chciala na wymiane jechac gonk , a na razie z psem ide na spacer XD papap whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:34 am
Rin_Youkai EvilYuki ja jestem na mat-inf... _-_ Ja sie szykuje na mature z fizy -rozszezonej stare ( chemi i bioli oczywiscie tez XD ) ja z histori i WOS-u xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:34 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai No bo jakos tak sie wydajesz no i te zareczyny xd Ja mam w maju _^_. nie no to gaiowe oswiadczyny... 3nodding Nie no ja wiem, ja wiem... cool ale na poczatku serio bralam cie za 21 latke xd no ale dlaczego? xd Zdjecie i w ogole na taka stara wyzeraczke wygladasz xd A ja na ile wygladam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:35 am
Rin_Youkai JA tez bym chciala na wymiane jechac gonk , a na razie z psem ide na spacer XD papap whee a jaka wojna dzis byla kto ma jechac... bo z naszej klasy ponad 15 chcialo a moga tylko dwie gonk ja sie niezalapalam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:36 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai No bo jakos tak sie wydajesz no i te zareczyny xd Ja mam w maju _^_. nie no to gaiowe oswiadczyny... 3nodding Nie no ja wiem, ja wiem... cool ale na poczatku serio bralam cie za 21 latke xd no ale dlaczego? xd Zdjecie i w ogole na taka stara wyzeraczke wygladasz xd A ja na ile wygladam XD jaaa??!! no nie moge rofl jestes pierwsza osoba ktora tak mowi xd a ty na ile wygladasz nie wiem... nie widzialam twojej foty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:38 am
Aidanna jaaa??!! no nie moge rofl jestes pierwsza osoba ktora tak mowi xd a ty na ile wygladasz nie wiem... nie widzialam twojej foty xp Ale tak bez foty Xd na wyczucie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:38 am
z mojej klasy na wymiane jechal kto chcial, ale!
ale podobno musial miec przynajmnie troje z niemca... ja mam dwa whee
jade do Rheine, wymieniam sie z jakims gimnasium... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:39 am
Aidanna Rin_Youkai JA tez bym chciala na wymiane jechac gonk , a na razie z psem ide na spacer XD papap whee a jaka wojna dzis byla kto ma jechac... bo z naszej klasy ponad 15 chcialo a moga tylko dwie gonk ja sie niezalapalam crying Nas to na pewno nawet nikt nie zapyta stare Nie poszlam z psem , tata poszedl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:40 am
Rin_Youkai Aidanna jaaa??!! no nie moge rofl jestes pierwsza osoba ktora tak mowi xd a ty na ile wygladasz nie wiem... nie widzialam twojej foty xp Ale tak bez foty Xd na wyczucie XD no tak z 19 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:41 am
EvilYuki z mojej klasy na wymiane jechal kto chcial, ale! ale podobno musial miec przynajmnie troje z niemca... ja mam dwa whee jade do Rheine, wymieniam sie z jakims gimnasium... 3nodding JA CHCEEEE gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:41 am
EvilYuki z mojej klasy na wymiane jechal kto chcial, ale! ale podobno musial miec przynajmnie troje z niemca... ja mam dwa whee jade do Rheine, wymieniam sie z jakims gimnasium... 3nodding nie to nasi do... B-costam jada.. brumen czy jakos tak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:42 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna jaaa??!! no nie moge rofl jestes pierwsza osoba ktora tak mowi xd a ty na ile wygladasz nie wiem... nie widzialam twojej foty xp Ale tak bez foty Xd na wyczucie XD no tak z 19 whee XDD obydwie bralysmy siebie za starsze od siebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|