|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:13 am
Aidanna nie no ja tu sobie jestem... xp Nie, nie to tylko moja chora wyobraznia . Tu nikogo nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:16 am
Rin_Youkai Aidanna nie no ja tu sobie jestem... xp Nie, nie to tylko moja chora wyobraznia . Tu nikogo nie ma ninja *rzuca w nia poduszka* usz ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:18 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna nie no ja tu sobie jestem... xp Nie, nie to tylko moja chora wyobraznia . Tu nikogo nie ma ninja *rzuca w nia poduszka* usz ty xd Oz! Tu sa duchy ninja No to czas wlaczyc tryb zwalczania duchow xd * wyciaga bazuke z ktorej wystrzela poduchy * A masz ty duchu xd . Aidi ty jestes w moim wieku (17)?? ( bo mi sie zawsze zdawalo ze masz z 21 lat XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:20 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna nie no ja tu sobie jestem... xp Nie, nie to tylko moja chora wyobraznia . Tu nikogo nie ma ninja *rzuca w nia poduszka* usz ty xd Oz! Tu sa duchy ninja No to czas wlaczyc tryb zwalczania duchow xd * wyciaga bazuke z ktorej wystrzela poduchy * A masz ty duchu xd . Aidi ty jestes w moim wieku (17)?? ( bo mi sie zawsze zdawalo ze masz z 21 lat XD ) ze ja 21!!!?? eek normalnie poraz pierwszy sie z czyms takim spotykam xd no we wrzesniu bede miec 17 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:22 am
widze, ze czujesz zajawke... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:23 am
EvilYuki widze, ze czujesz zajawke... 3nodding JA to polskiego nie slucham , ale za to mam z 2700 mp3 czarnego rapu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:24 am
Aidanna ze ja 21!!!?? eek normalnie poraz pierwszy sie z czyms takim spotykam xd no we wrzesniu bede miec 17 3nodding No bo jakos tak sie wydajesz no i te zareczyny xd Ja mam w maju _^_.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:25 am
Aidanna ze ja 21!!!?? eek normalnie poraz pierwszy sie z czyms takim spotykam xd no we wrzesniu bede miec 17 3nodding 1 klasa LO? pochwalcie sie, jakie profile macie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:26 am
EvilYuki Aidanna ze ja 21!!!?? eek normalnie poraz pierwszy sie z czyms takim spotykam xd no we wrzesniu bede miec 17 3nodding 1 klasa LO? pochwalcie sie, jakie profile macie... mrgreen no ... robaczki, rodzenie, genetyka to moja specjalnosc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:27 am
Rin_Youkai Aidanna ze ja 21!!!?? eek normalnie poraz pierwszy sie z czyms takim spotykam xd no we wrzesniu bede miec 17 3nodding No bo jakos tak sie wydajesz no i te zareczyny xd Ja mam w maju _^_. nie no to gaiowe oswiadczyny... 3nodding Yuki... ja to na szwabskim profilu jestem gonk blad w administarcji szkoly... bo mialam byc na wykladowym angielskim a nie szwabskim crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:29 am
Rin_Youkai EvilYuki Aidanna ze ja 21!!!?? eek normalnie poraz pierwszy sie z czyms takim spotykam xd no we wrzesniu bede miec 17 3nodding 1 klasa LO? pochwalcie sie, jakie profile macie... mrgreen no ... robaczki, rodzenie, genetyka to moja specjalnosc mrgreen Ożwy... Aidy...?! Na szwabskim... o.O za trzy tygodnie bede w szwabii, wiecie? ja jestem na mat-inf... _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:29 am
Aidanna Rin_Youkai No bo jakos tak sie wydajesz no i te zareczyny xd Ja mam w maju _^_. nie no to gaiowe oswiadczyny... 3nodding Nie no ja wiem, ja wiem... cool ale na poczatku serio bralam cie za 21 latke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|