|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:43 am
Tofik nie wyglupiaj sie . Idz normlanie XD Kocham ani mru mru 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:43 am
Rin_Youkai Co sie martwisz xd Moja babka, kolega i spedawczyni w sklepie XD maja jedno oko niebieskie, a drugie brazowe. Tez bym tak chciala .__. yyy to ja bym tak chyba nie chciala smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:44 am
Rin_Youkai Omega Sun Ozzwald Omega Sun a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop jestes wybrykiem natury... ty... *tyka ja kijem* wink jestem genetycznym dziwadlem crying Co sie martwisz xd Moja babka, kolega i spedawczyni w sklepie XD maja jedno oko niebieskie, a drugie brazowe. Tez bym tak chciala .__. to jest fajne... ja to bym chciala miec oczy jak husky... takie strasznie jasno niebieskie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:44 am
Aidanna EvilYuki geny recesywne... dwa allele ktore nie sa dominujace... eeee... cos w tym stylu, ma mto teraz na biologii. a ja mam o rozmnazaniu sie ludziuf xd i dzisiaj mielismy o ciazy a na nastepnej lekcji ogladamy film o tym xd a ja mam o robakach =,=''''''''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:45 am
Rin_Youkai Tofik nie wyglupiaj sie . Idz normlanie XD Kocham ani mru mru 3nodding ani mru mru jest the best xd uwielbiam ich heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:46 am
Ozzwald -"Tołdi do loda" -"juz ide ksieciuniu" blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:46 am
Aidanna a ja mam o rozmnazaniu sie ludziuf xd i dzisiaj mielismy o ciazy a na nastepnej lekcji ogladamy film o tym xd wiesz co...? ja miala mfilm o ciazy... okropny byl... :XP: zwijalam sie z obrzydzenia na tej lekcji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:47 am
Aidanna to jest fajne... ja to bym chciala miec oczy jak husky... takie strasznie jasno niebieskie 4laugh Tez sa super @__@, ja mam jakies niebiesko-szaro-zielone =__= z zoltymi plamami na gorze __ __''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:48 am
EvilYuki Aidanna a ja mam o rozmnazaniu sie ludziuf xd i dzisiaj mielismy o ciazy a na nastepnej lekcji ogladamy film o tym xd wiesz co...? ja miala mfilm o ciazy... okropny byl... :XP: zwijalam sie z obrzydzenia na tej lekcji... to lepsze od robakow ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:50 am
EvilYuki Aidanna a ja mam o rozmnazaniu sie ludziuf xd i dzisiaj mielismy o ciazy a na nastepnej lekcji ogladamy film o tym xd wiesz co...? ja miala mfilm o ciazy... okropny byl... :XP: zwijalam sie z obrzydzenia na tej lekcji... sama bylas takim paskudem xd malym alienem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:51 am
Rin_Youkai Aidanna to jest fajne... ja to bym chciala miec oczy jak husky... takie strasznie jasno niebieskie 4laugh Tez sa super @__@, ja mam jakies niebiesko-szaro-zielone =__= z zoltymi plamami na gorze __ __'' a ja brazowe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:51 am
Aidanna sama bylas takim paskudem xd malym alienem xd ale licealisci nie musieli ogladac filmu o mnie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:54 am
EvilYuki Aidanna sama bylas takim paskudem xd malym alienem xd ale licealisci nie musieli ogladac filmu o mnie... xd xd to teraz nakrecimy film o tobie... tylko o czym... zeby licealisci mogli ogladac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 8:10 am