|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:33 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding ja jestem rudzielec xd ogniste wlosy mam xp to fajnie heart ładne są takie rude włoski... 3nodding ladne.. malo powiedziane... trzeba Aidi w realu zobaczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:33 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding ja jestem rudzielec xd ogniste wlosy mam xp to fajnie heart ładne są takie rude włoski... 3nodding bo ze mnie farbowazy lis jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:35 am
Ozzwald EvilYuki Aidanna EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding ja jestem rudzielec xd ogniste wlosy mam xp to fajnie heart ładne są takie rude włoski... 3nodding ladne.. malo powiedziane... trzeba Aidi w realu zobaczyc nie przesadzaj redface heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding To to fajne xd , gorzej byc bladym i miec jasne wlosy i oczy =,='' a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop NIe wiem ninja , ale mi sie stasznie podobaja ciemne oczy i jasne wlosy lub na odwrot heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding To to fajne xd , gorzej byc bladym i miec jasne wlosy i oczy =,='' a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop jestes wybrykiem natury... ty... *tyka ja kijem* wink Aidi a ja jestem nie farbowanym lisem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:36 am
Omega Sun Rin_Youkai EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding To to fajne xd , gorzej byc bladym i miec jasne wlosy i oczy =,='' a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop faktycznie, to sie rzadko zdarza... 3nodding czuj sie wyrozniona whee Rin, ja tez uwazam, ze jasne wlosy+ciemne oczy dobrze wygladaja... :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:38 am
Omega Sun Rin_Youkai EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding To to fajne xd , gorzej byc bladym i miec jasne wlosy i oczy =,='' a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop nie no chyba mozna... to tak jak czasem np: matka i ijciec blondyni a dziecko rude... pewnie tez na tej zasadzie jakos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:38 am
Ozzwald Omega Sun a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop jestes wybrykiem natury... ty... *tyka ja kijem* wink jestem genetycznym dziwadlem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:39 am
Aidanna Omega Sun Rin_Youkai EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding To to fajne xd , gorzej byc bladym i miec jasne wlosy i oczy =,='' a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop nie no chyba mozna... to tak jak czasem np: matka i ijciec blondyni a dziecko rude... pewnie tez na tej zasadzie jakos xp geny recesywne... dwa allele ktore nie sa dominujace... eeee... cos w tym stylu, ma mto teraz na biologii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:40 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop jestes wybrykiem natury... ty... *tyka ja kijem* wink jestem genetycznym dziwadlem crying no i fajnie... jestes oryginalna... jak tofik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald Omega Sun a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop jestes wybrykiem natury... ty... *tyka ja kijem* wink jestem genetycznym dziwadlem crying freak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald Omega Sun a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop jestes wybrykiem natury... ty... *tyka ja kijem* wink jestem genetycznym dziwadlem crying Co sie martwisz xd Moja babka, kolega i spedawczyni w sklepie XD maja jedno oko niebieskie, a drugie brazowe. Tez bym tak chciala .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:41 am
Aidanna Omega Sun Ozzwald Omega Sun a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop jestes wybrykiem natury... ty... *tyka ja kijem* wink jestem genetycznym dziwadlem crying no i fajnie... jestes oryginalna... jak tofik xd TOFIK?! TO MOJA KSYWA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:42 am
EvilYuki Aidanna Omega Sun Rin_Youkai EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding To to fajne xd , gorzej byc bladym i miec jasne wlosy i oczy =,='' a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop nie no chyba mozna... to tak jak czasem np: matka i ijciec blondyni a dziecko rude... pewnie tez na tej zasadzie jakos xp geny recesywne... dwa allele ktore nie sa dominujace... eeee... cos w tym stylu, ma mto teraz na biologii. a ja mam o rozmnazaniu sie ludziuf xd i dzisiaj mielismy o ciazy a na nastepnej lekcji ogladamy film o tym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|