|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:19 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald a ja jestem niski i co z tego.... i mam zarost jak by kto w g... szpilek nawbijal a co to ma do dziewczyny, ktora wyrywa kogos na przystanku?! scream mrgreen rofl nie do tego posta mialo byc.. tylko do sniadej cery sniada cera jest fajna 3nodding szybko lapie opalenizne i wygladam jak murzyn... lubie wygladac jak murzyn z jasnymi wlosami xd szczesciara... ja jestem blada xp a jak zlapie opalenizne to szybko schodzi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:20 am
Omega Sun (w gaiowym sklepie z bizuteria wprowadzili ostatnio zareczynowe pierscionki dla avatarkow) Slyszales, Ozzwald? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:20 am
Omega Sun Aidanna *pokzauje pierscionek* juz mnie reka zaczyna bolec... zaczne jak hitler machac ta reka xp gratulacje 3nodding (w gaiowym sklepie z bizuteria wprowadzili ostatnio zareczynowe pierscionki dla avatarkow) no mam... ninja przyjrzyj sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:22 am
Aidanna Omega Sun (w gaiowym sklepie z bizuteria wprowadzili ostatnio zareczynowe pierscionki dla avatarkow) no mam... ninja przyjrzyj sie... *przyglada sie* rzeczywiscie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:23 am
EvilYuki Omega Sun (w gaiowym sklepie z bizuteria wprowadzili ostatnio zareczynowe pierscionki dla avatarkow) Slyszales, Ozzwald? wink kupilem i dalem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:24 am
Aidanna szczesciara... ja jestem blada xp a jak zlapie opalenizne to szybko schodzi crying nio, akurat te rzecz w sobie lubie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:24 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun (w gaiowym sklepie z bizuteria wprowadzili ostatnio zareczynowe pierscionki dla avatarkow) no mam... ninja przyjrzyj sie... *przyglada sie* rzeczywiscie smile fuszerki nie odwalam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:26 am
EvilYuki Aidanna szczesciara... ja jestem blada xp a jak zlapie opalenizne to szybko schodzi crying nio, akurat te rzecz w sobie lubie... 3nodding ja to w ogole nie lapie stare w te ( Ptfuu w tamte - zapominam, ze jest rok nowy XD )wakcje to juz na chama siedzialam przy sloncu bo moja bladosc zaczynala byc przerazajaca stare , ale dzieki temu juz jakos wygladam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:28 am
Rin_Youkai EvilYuki Aidanna szczesciara... ja jestem blada xp a jak zlapie opalenizne to szybko schodzi crying nio, akurat te rzecz w sobie lubie... 3nodding ja to w ogole nie lapie stare w te wakcje to juz na chama siedzialam przy sloncu bo moja bladosc zaczynala byc przerazajaca stare , ale dzieki temu juz jakos wygladam XD a ja bylam ladnie opalona w wakacje... zaczal sie wrzesien, pazdziernik i zaczelo sie robic zimno i ciemno to juz blada xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:28 am
byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|

Aidanna
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:29 am
Ozzwald Omega Sun Aidanna Omega Sun (w gaiowym sklepie z bizuteria wprowadzili ostatnio zareczynowe pierscionki dla avatarkow) no mam... ninja przyjrzyj sie... *przyglada sie* rzeczywiscie smile fuszerki nie odwalam blaugh no xd 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:30 am
EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding ja jestem rudzielec xd ogniste wlosy mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:31 am
EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding To to fajne xd , gorzej byc bladym i miec jasne wlosy i oczy =,=''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:32 am
Aidanna EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding ja jestem rudzielec xd ogniste wlosy mam xp to fajnie heart ładne są takie rude włoski... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:33 am
Rin_Youkai EvilYuki byc bladym tez fajnie... byc bladym i miec czarne wloski... 3nodding To to fajne xd , gorzej byc bladym i miec jasne wlosy i oczy =,='' a ja mam jasna cere, wlosy i brazowe oczy co jest podobno genetycznie niemozliwe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|