|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:10 am
Ozzwald Aidanna Rin_Youkai EvilYuki Aidanna ja zacznie to zginie z reki prawosci Prawusa bo ona tez go nienawidzi xd zreszta obie tez nienawidzimy jego dziewczyny... blondynka o blekitnych oczach ubierajaca sie na rozowo ze sztucznymi pazurami eek talk2hand o... to tak jakby o mnie... procz tych pazurow... no, i rozowego... mrgreen I o mnie xd tez bez tych super dodatkow XD xp wlosy to nie wszystko xd no wlasnie wlosy to nie wszystko a jak mowie ze sie ogole na lyso ty ze sie do mnie odezwiesz blaugh to wyjatek... ninja no bo lysym sie nie ufa... lysi sa paskudni gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:11 am
Ozzwald a ja jestem niski i co z tego.... i mam zarost jak by kto w g... szpilek nawbijal a co to ma do dziewczyny, ktora wyrywa kogos na przystanku?! scream mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ozzwald no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi dobra, sprobuje. Ale powiedz mi jedno- co bys pomyslal o takiej dziewcyznie, ktora probuje kogos wyrwac na przystanku? ja bym pomyslal ze musze jej na wejsciu powiedziec ze zajety jestem.... a jak bym byl wolny to nic bym nie pomyslal zanim bym z nia sobie nie pogadal dlozej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna xp wlosy to nie wszystko xd ale ja mam jeszcze sniada cere... ninja no ale nie jestes dresiara no gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:12 am
EvilYuki Rin_Youkai Ozzwald no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi Jakbym swojego brata widziala ninja on wszedzie i od razu zagaduje jakimis dziwnymi tekscikami XD jak mu ktos w oko wpadnie ninja poznaj mnie z nim xd Z chcecia xd bo juz mnie wnerwia te jego wybryki =,.= co chwile jakas sie po domu paleta =__=''. ( Gdyby nie odleglosc... to sprzedalam by Ci go jeszcze doplacajac XDD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:13 am
Aidanna EvilYuki Aidanna xp wlosy to nie wszystko xd ale ja mam jeszcze sniada cere... ninja no ale nie jestes dresiara no gonk jeszcze nie... zobaczymy, do czego mnie zycie zmusi... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ozzwald a ja jestem niski i co z tego.... i mam zarost jak by kto w g... szpilek nawbijal a co to ma do dziewczyny, ktora wyrywa kogos na przystanku?! scream mrgreen rofl nie do tego posta mialo byc.. tylko do sniadej cery
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald EvilYuki Ozzwald no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi dobra, sprobuje. Ale powiedz mi jedno- co bys pomyslal o takiej dziewcyznie, ktora probuje kogos wyrwac na przystanku? a ja jestem niski i co z tego.... i mam zarost jak by kto w g... szpilek nawbijal domokun mi to nie przeszkadza domokun tylko ty narzekasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:14 am
Rin_Youkai Z chcecia xd bo juz mnie wnerwia te jego wybryki =,.= co chwile jakas sie po domu paleta =__=''. ( Gdyby nie odleglosc... to sprzedalam by Ci go jeszcze doplacajac XDD ) Odleglosc? O w dupe, nie pomyslalam o tym... jak nasz zwiazek to przetrzyma............ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:15 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald a ja jestem niski i co z tego.... i mam zarost jak by kto w g... szpilek nawbijal a co to ma do dziewczyny, ktora wyrywa kogos na przystanku?! scream mrgreen rofl nie do tego posta mialo byc.. tylko do sniadej cery sniada cera jest fajna 3nodding szybko lapie opalenizne i wygladam jak murzyn... lubie wygladac jak murzyn z jasnymi wlosami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:15 am
Aidanna Ozzwald EvilYuki Ozzwald no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi dobra, sprobuje. Ale powiedz mi jedno- co bys pomyslal o takiej dziewcyznie, ktora probuje kogos wyrwac na przystanku? a ja jestem niski i co z tego.... i mam zarost jak by kto w g... szpilek nawbijal domokun mi to nie przeszkadza domokun tylko ty narzekasz xd ale to ja jej mowie ze niektore rzeczy nie przeszkadzaja innym biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:16 am
*pokzauje pierscionek* juz mnie reka zaczyna bolec... zaczne jak hitler machac ta reka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:18 am
Aidanna *pokzauje pierscionek* juz mnie reka zaczyna bolec... zaczne jak hitler machac ta reka xp gratulacje 3nodding (w gaiowym sklepie z bizuteria wprowadzili ostatnio zareczynowe pierscionki dla avatarkow)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|