|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:04 am
EvilYuki Aidanna ja zacznie to zginie z reki prawosci Prawusa bo ona tez go nienawidzi xd zreszta obie tez nienawidzimy jego dziewczyny... blondynka o blekitnych oczach ubierajaca sie na rozowo ze sztucznymi pazurami eek talk2hand o... to tak jakby o mnie... procz tych pazurow... no, i rozowego... mrgreen I o mnie xd tez bez tych super dodatkow XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:04 am
Ozzwald rozmawiaj z nowymi ludzmi... poznawaj ich... moze ktorys jest tym "ziarnem grochu" tyle to ja sama wiem... ale co? mam na ulicy ludzi zaczepiac? szkole cala juz znam ninja pan od WOSu odrzucil moje wzgledy, to juz nie ma kogo podrywac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:05 am
*zieleni sie jak groszek(badz jak glut)* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna ja zacznie to zginie z reki prawosci Prawusa bo ona tez go nienawidzi xd zreszta obie tez nienawidzimy jego dziewczyny... blondynka o blekitnych oczach ubierajaca sie na rozowo ze sztucznymi pazurami eek talk2hand o... to tak jakby o mnie... procz tych pazurow... no, i rozowego... mrgreen no wlasnie... xd a ja ja znam... wlasciwie znalam i wiem ze ona jest dresiara a'la hamerykanksa landrynka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna oj nie mow tak... whee bzdury gadasz... wiem, ze gadam, ale jakos tak... :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:06 am
Rin_Youkai EvilYuki Aidanna ja zacznie to zginie z reki prawosci Prawusa bo ona tez go nienawidzi xd zreszta obie tez nienawidzimy jego dziewczyny... blondynka o blekitnych oczach ubierajaca sie na rozowo ze sztucznymi pazurami eek talk2hand o... to tak jakby o mnie... procz tych pazurow... no, i rozowego... mrgreen I o mnie xd tez bez tych super dodatkow XD xp wlosy to nie wszystko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:06 am
EvilYuki Ozzwald rozmawiaj z nowymi ludzmi... poznawaj ich... moze ktorys jest tym "ziarnem grochu" tyle to ja sama wiem... ale co? mam na ulicy ludzi zaczepiac? szkole cala juz znam ninja pan od WOSu odrzucil moje wzgledy, to juz nie ma kogo podrywac... no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:07 am
Aidanna Rin_Youkai EvilYuki Aidanna ja zacznie to zginie z reki prawosci Prawusa bo ona tez go nienawidzi xd zreszta obie tez nienawidzimy jego dziewczyny... blondynka o blekitnych oczach ubierajaca sie na rozowo ze sztucznymi pazurami eek talk2hand o... to tak jakby o mnie... procz tych pazurow... no, i rozowego... mrgreen I o mnie xd tez bez tych super dodatkow XD xp wlosy to nie wszystko xd no wlasnie wlosy to nie wszystko a jak mowie ze sie ogole na lyso ty ze sie do mnie odezwiesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna xp wlosy to nie wszystko xd ale ja mam jeszcze sniada cere... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *zieleni sie jak groszek(badz jak glut)* wink tez Cie kocham glucie ty zasmarkany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:08 am
Ozzwald no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi dobra, sprobuje. Ale powiedz mi jedno- co bys pomyslal o takiej dziewcyznie, ktora probuje kogos wyrwac na przystanku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:08 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald rozmawiaj z nowymi ludzmi... poznawaj ich... moze ktorys jest tym "ziarnem grochu" tyle to ja sama wiem... ale co? mam na ulicy ludzi zaczepiac? szkole cala juz znam ninja pan od WOSu odrzucil moje wzgledy, to juz nie ma kogo podrywac... no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi ale kukus jest inny rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:09 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald rozmawiaj z nowymi ludzmi... poznawaj ich... moze ktorys jest tym "ziarnem grochu" tyle to ja sama wiem... ale co? mam na ulicy ludzi zaczepiac? szkole cala juz znam ninja pan od WOSu odrzucil moje wzgledy, to juz nie ma kogo podrywac... no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi Jakbym swojego brata widziala ninja on wszedzie i od razu zagaduje jakimis dziwnymi tekscikami XD jak mu ktos w oko wpadnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ozzwald no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi dobra, sprobuje. Ale powiedz mi jedno- co bys pomyslal o takiej dziewcyznie, ktora probuje kogos wyrwac na przystanku? a ja jestem niski i co z tego.... i mam zarost jak by kto w g... szpilek nawbijal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ozzwald EvilYuki Ozzwald rozmawiaj z nowymi ludzmi... poznawaj ich... moze ktorys jest tym "ziarnem grochu" tyle to ja sama wiem... ale co? mam na ulicy ludzi zaczepiac? szkole cala juz znam ninja pan od WOSu odrzucil moje wzgledy, to juz nie ma kogo podrywac... no zdarzalo sie ze sie flirtowalo w pizzerniach... a kukus to i na stacji meta potrafi Jakbym swojego brata widziala ninja on wszedzie i od razu zagaduje jakimis dziwnymi tekscikami XD jak mu ktos w oko wpadnie ninja poznaj mnie z nim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|