Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23162 23163 23164 23165 23166 23167 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:51 am

EvilYuki
Aidanna
ex bojfrend? ja swojego wczoraj widzialam... kolezanka musiala mnie trzymac zebym mu nie przywalila xp
koleś chce mnie wku*wić, staje naprzeciwko z filtruje z jakąś lalką... I tak cały czas za mną łazi... stare Tylko w ryj takiego strzelić.
a wiesz jak mnie to denerwowalo jak moj tak robil... i to jeszcze z moja ''przyjaciolka'' stare ... ale to bylo minelo mrgreen teraz mam luv Ozza 4laugh heart
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:52 am

Rin_Youkai
Aidanna
Rin_Youkai
Witam whee
*pokzauje pierscionek* mrgreen
Ojej eek Gratulacje! 4laugh Zereczyny tak ?
nio 4laugh

Aidanna

Ozzwald

PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:52 am

EvilYuki
Aidanna
ex bojfrend? ja swojego wczoraj widzialam... kolezanka musiala mnie trzymac zebym mu nie przywalila xp
koleś chce mnie wku*wić, staje naprzeciwko z filtruje z jakąś lalką... I tak cały czas za mną łazi... stare Tylko w ryj takiego strzelić.
a ja w zgodzie i pokoju zyje z tymi ex ktore widuje
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:54 am

Rin_Youkai
Nightcatt
EvilYuki
Aidanna
no to przywal mrgreen
Bedziemy Ci kibicowac : Yu-ki ! Yu-ki! Yu-ki! xd
bedziemy robic sztuczny tlum i pomozemy Yuki ninja

Aidanna

Ozzwald

PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:54 am

Aidanna
EvilYuki
Aidanna
a wiesz jak mnie to denerwowalo jak moj tak robil... i to jeszcze z moja ''przyjaciolka'' stare ... ale to bylo minelo mrgreen teraz mam luv Ozza 4laugh heart
*dziubek*

niech zacznie do Ciebie romansowac... domokun wink
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:55 am

Aidanna
Rin_Youkai
Aidanna
Rin_Youkai
Witam whee
*pokzauje pierscionek* mrgreen
Ojej eek Gratulacje! 4laugh Zereczyny tak ?
nio 4laugh
4laugh 4laugh 4laugh

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

EvilYuki
Crew

PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:55 am

Rin_Youkai
Nightcatt
EvilYuki
Aidanna
no to przywal mrgreen
ale oficjalnie nie mam mu za co przywalic... za to, ze sobie dziewczyne nowa chce znalezc? akurat przede mna jej szuka? grrr...

I jeszcze to przeswiadczenie, ze skoro taki idiota mnie nie chcial, to zostane stara panna... crying
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:57 am

EvilYuki

I jeszcze to przeswiadczenie, ze skoro taki idiota mnie nie chcial, to zostane stara panna... crying
idioci to skacza z kwiatka na kwiatek

sie nie przejmuj... znajdz takiego bardziej stalego w uczuciach goscia.. i nie idiote tylko moze kogos z polki wyzej...

Ozzwald

Aidanna

PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:58 am

Ozzwald
Aidanna
EvilYuki
Aidanna
*dziubek*

niech zacznie do Ciebie romansowac... domokun wink
ja zacznie to zginie z reki prawosci Prawusa bo ona tez go nienawidzi xd zreszta obie tez nienawidzimy jego dziewczyny... blondynka o blekitnych oczach ubierajaca sie na rozowo ze sztucznymi pazurami eek talk2hand

a ja Ciebie kocham no i no.... a on niech sie nie fatyguje mrgreen 4laugh heart
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:59 am

[ Message temporarily off-line ]

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

EvilYuki
Crew

EvilYuki
Rin_Youkai
Nightcatt
EvilYuki
Aidanna
no to przywal mrgreen
ale oficjalnie nie mam mu za co przywalic... za to, ze sobie dziewczyne nowa chce znalezc? akurat przede mna jej szuka? grrr...

oj nie mow tak... whee bzdury gadasz...

Aidanna

Ozzwald

PostPosted: Tue Mar 07, 2006 7:01 am

PostPosted: Tue Mar 07, 2006 7:02 am

Aidanna

EvilYuki
Crew

PostPosted: Tue Mar 07, 2006 7:02 am

Aidanna
ja zacznie to zginie z reki prawosci Prawusa bo ona tez go nienawidzi xd zreszta obie tez nienawidzimy jego dziewczyny... blondynka o blekitnych oczach ubierajaca sie na rozowo ze sztucznymi pazurami eek talk2hand

o... to tak jakby o mnie...

procz tych pazurow... no, i rozowego... mrgreen
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23162 23163 23164 23165 23166 23167 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games