|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:38 am
Nightcatt Aidanna Nightcatt Aidanna Nightcatt aidanna nie daj sie ja juz poplenilam ten blad rok temu mrgreen za pozno xd no to tak z nadzieja cos wam opowiem mrgreen zareczylismy sie w sylwestra i pewnego pieknego dnia wspominam z moja polową a on na to no zareczylismy sie w sierpniu w dzien prawda rofl pol godziny sie ze mna klocil mrgreen xd no ladnie... ale on moze sie tak droczyl z toba 3nodding no niestety nie pomyliło mu sie z innym waznym zdarzeniem w naszym zyciu mrgreen ale juz przywykłam wink z dzieckiem ? czy moze pierwsze spotkanie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:41 am
zwiazane z dzieckiem ale dziecka na szczescie jeszcze nie ma mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald na lancoch przyjdzie pora, a teraz chcialem sie zapytac czy zechcesz zostac moja narzeczona heart *daje jej pierscionek* *ptarzy na niego* eek 4laugh *bierze pierscionek i skacze na niego i tuli* 4laugh heart *obejmuje ja i caluje w usteczka* heart *chwali sie pierscionkeim nightcatt* mrgreen kochanie promieniejesz heart biggrin Yuki a tobie co ? 4laugh bo mam powod heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:42 am
nie martw sie na Ciebie tez przyjdziepora mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:48 am
*pokzauje pierscionek* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:49 am
Aidanna ex bojfrend? ja swojego wczoraj widzialam... kolezanka musiala mnie trzymac zebym mu nie przywalila xp koleś chce mnie wku*wić, staje naprzeciwko z filtruje z jakąś lalką... I tak cały czas za mną łazi... stare Tylko w ryj takiego strzelić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:50 am
EvilYuki Aidanna ex bojfrend? ja swojego wczoraj widzialam... kolezanka musiala mnie trzymac zebym mu nie przywalila xp koleś chce mnie wku*wić, staje naprzeciwko z filtruje z jakąś lalką... I tak cały czas za mną łazi... stare Tylko w ryj takiego strzelić. no to przywal mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:50 am
Aidanna *pokzauje pierscionek* mrgreen Ojej eek Gratulacje! 4laugh Zereczyny tak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:51 am
Nightcatt EvilYuki Aidanna ex bojfrend? ja swojego wczoraj widzialam... kolezanka musiala mnie trzymac zebym mu nie przywalila xp koleś chce mnie wku*wić, staje naprzeciwko z filtruje z jakąś lalką... I tak cały czas za mną łazi... stare Tylko w ryj takiego strzelić. no to przywal mrgreen Bedziemy Ci kibicowac : Yu-ki ! Yu-ki! Yu-ki! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|