|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:26 am
aidanna nie daj sie ja juz poplenilam ten blad rok temu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:27 am
Ozzwald na lancoch przyjdzie pora, a teraz chcialem sie zapytac czy zechcesz zostac moja narzeczona heart *daje jej pierscionek* *ptarzy na niego* eek 4laugh *bierze pierscionek i skacze na niego i tuli* 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:28 am
Aidanna Ozzwald na lancoch przyjdzie pora, a teraz chcialem sie zapytac czy zechcesz zostac moja narzeczona heart *daje jej pierscionek* *ptarzy na niego* eek 4laugh *bierze pierscionek i skacze na niego i tuli* 4laugh heart *obejmuje ja i caluje w usteczka* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:29 am
Nightcatt aidanna nie daj sie ja juz poplenilam ten blad rok temu mrgreen za pozno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:30 am
Nightcatt aidanna nie daj sie ja juz poplenilam ten blad rok temu mrgreen na egzaminie nie wolno podpowiadac... oddaj kartke i prosze opuscic sale wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:32 am
Aidanna Nightcatt aidanna nie daj sie ja juz poplenilam ten blad rok temu mrgreen za pozno xd no to tak z nadzieja cos wam opowiem mrgreen zareczylismy sie w sylwestra i pewnego pieknego dnia wspominam z moja polową a on na to no zareczylismy sie w sierpniu w dzien prawda rofl pol godziny sie ze mna klocil mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:32 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald na lancoch przyjdzie pora, a teraz chcialem sie zapytac czy zechcesz zostac moja narzeczona heart *daje jej pierscionek* *ptarzy na niego* eek 4laugh *bierze pierscionek i skacze na niego i tuli* 4laugh heart *obejmuje ja i caluje w usteczka* heart *chwali sie pierscionkeim nightcatt* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:33 am
Nightcatt Aidanna Nightcatt aidanna nie daj sie ja juz poplenilam ten blad rok temu mrgreen za pozno xd no to tak z nadzieja cos wam opowiem mrgreen zareczylismy sie w sylwestra i pewnego pieknego dnia wspominam z moja polową a on na to no zareczylismy sie w sierpniu w dzien prawda rofl pol godziny sie ze mna klocil mrgreen tak to czasem bywa... skleroza nie boli... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:34 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald na lancoch przyjdzie pora, a teraz chcialem sie zapytac czy zechcesz zostac moja narzeczona heart *daje jej pierscionek* *ptarzy na niego* eek 4laugh *bierze pierscionek i skacze na niego i tuli* 4laugh heart *obejmuje ja i caluje w usteczka* heart *chwali sie pierscionkeim nightcatt* mrgreen sliczny 4laugh zycze szczescia na nowej drodze zycia whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:34 am
Nightcatt Aidanna Nightcatt aidanna nie daj sie ja juz poplenilam ten blad rok temu mrgreen za pozno xd no to tak z nadzieja cos wam opowiem mrgreen zareczylismy sie w sylwestra i pewnego pieknego dnia wspominam z moja polową a on na to no zareczylismy sie w sierpniu w dzien prawda rofl pol godziny sie ze mna klocil mrgreen xd no ladnie... ale on moze sie tak droczyl z toba 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:36 am
ZIOMUS !! PATRZ *pokazuje lapke z perscinkiem* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:36 am
Aidanna Nightcatt Aidanna Nightcatt aidanna nie daj sie ja juz poplenilam ten blad rok temu mrgreen za pozno xd no to tak z nadzieja cos wam opowiem mrgreen zareczylismy sie w sylwestra i pewnego pieknego dnia wspominam z moja polową a on na to no zareczylismy sie w sierpniu w dzien prawda rofl pol godziny sie ze mna klocil mrgreen xd no ladnie... ale on moze sie tak droczyl z toba 3nodding no niestety nie pomyliło mu sie z innym waznym zdarzeniem w naszym zyciu mrgreen ale juz przywykłam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:37 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald na lancoch przyjdzie pora, a teraz chcialem sie zapytac czy zechcesz zostac moja narzeczona heart *daje jej pierscionek* *ptarzy na niego* eek 4laugh *bierze pierscionek i skacze na niego i tuli* 4laugh heart *obejmuje ja i caluje w usteczka* heart *chwali sie pierscionkeim nightcatt* mrgreen kochanie promieniejesz heart biggrin Yuki a tobie co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|