|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 3:27 am
Nightcatt nie jezdzisz jeszcze,za zimno na razie whee Nyuu zimno, zimno xd Ja tez czekam na cieple czasy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 3:28 am
Ja lece na poczte 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 3:30 am
Rin_Youkai Ja lece na poczte 3nodding z chorymi uszami stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 3:59 am
Nightcatt Rin_Youkai Ja lece na poczte 3nodding z chorymi uszami stare Juz jestem xd / Nyoo a co XD Swoj japonski musiałam odebracc, a przed tym nic mnie nie zatrzyma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 4:09 am
Rin_Youkai Nightcatt Rin_Youkai Ja lece na poczte 3nodding z chorymi uszami stare Juz jestem xd / Nyoo a co XD Swoj japonski musiałam odebracc, a przed tym nic mnie nie zatrzyma xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 4:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 5:56 am
Witam was w ten piekny przed wiosenny dzien 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:05 am
Aidanna Witam was w ten piekny przed wiosenny dzien 4laugh tylko szkoda ze snieg mamy stare 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:08 am
Nightcatt Aidanna Witam was w ten piekny przed wiosenny dzien 4laugh tylko szkoda ze snieg mamy stare 4laugh u mnie juz prawie ni ma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:08 am
Aidanna Nightcatt Aidanna Witam was w ten piekny przed wiosenny dzien 4laugh tylko szkoda ze snieg mamy stare 4laugh u mnie juz prawie ni ma xd u mnie jeszcze prawie jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:20 am
Aidanna Nightcatt Aidanna Witam was w ten piekny przed wiosenny dzien 4laugh tylko szkoda ze snieg mamy stare 4laugh u mnie juz prawie ni ma xd *kleka przed nia i patrzy sie jej w oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:22 am
Ozzwald Aidanna Nightcatt Aidanna Witam was w ten piekny przed wiosenny dzien 4laugh tylko szkoda ze snieg mamy stare 4laugh u mnie juz prawie ni ma xd *kleka przed nia i patrzy sie jej w oczka* *pac pac po glowce* >>dalej nie masz ziomalskiego lancucha xd << no cio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 6:23 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Nightcatt Aidanna Witam was w ten piekny przed wiosenny dzien 4laugh tylko szkoda ze snieg mamy stare 4laugh u mnie juz prawie ni ma xd *kleka przed nia i patrzy sie jej w oczka* *pac pac po glowce* >>dalej nie masz ziomalskiego lancucha xd << no cio ^^ na lancoch przyjdzie pora, a teraz chcialem sie zapytac czy zechcesz zostac moja narzeczona heart *daje jej pierscionek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|