|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:23 pm
Omega Sun BeeWolf_san urej po ponad roku mi zaufaz jejejee.... ja Ci ufam, aczkolwiek nie bylam przekonana czy ceny warszawskie sa proporcjonalne do podlaskich bo nie sa tu sie bierze od 45 do 100zł mniej wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:24 pm
Twisted_Exile raczej uczciwa praca za uczciwa stawke wink nie psuj dobrego wrazenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:26 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile raczej uczciwa praca za uczciwa stawke wink nie psuj dobrego wrazenia. chcialam jedynie nadac temu jakis pozytywny wydzwiek ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:27 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile raczej uczciwa praca za uczciwa stawke wink nie psuj dobrego wrazenia. chcialam jedynie nadac temu jakis pozytywny wydzwiek ninja mrgreen ty nie bądz taka pozytywna bo pomysle, ze nie jestes zła i zlosliwa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:28 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile raczej uczciwa praca za uczciwa stawke wink nie psuj dobrego wrazenia. chcialam jedynie nadac temu jakis pozytywny wydzwiek ninja mrgreen ty nie bądz taka pozytywna bo pomysle, ze nie jestes zła i zlosliwa razz a jestem :> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:30 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile raczej uczciwa praca za uczciwa stawke wink nie psuj dobrego wrazenia. chcialam jedynie nadac temu jakis pozytywny wydzwiek ninja mrgreen ty nie bądz taka pozytywna bo pomysle, ze nie jestes zła i zlosliwa razz a jestem :> ? A nie? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:31 pm
foo:- Ilona - Un Monde Parfait(1).mp3 [3:40]
O kusza kofam to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:34 pm
kłamac to zemna ale nie mi. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:37 pm
BeeWolf_san kłamac to zemna ale nie mi. whee zawsze mozna probowac rofl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:40 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san kłamac to zemna ale nie mi. whee zawsze mozna probowac rofl wink zolnierzu ty lepiej nie pboj bo to podejdzie pod bunt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:45 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san kłamac to zemna ale nie mi. whee zawsze mozna probowac rofl wink zolnierzu ty lepiej nie pboj bo to podejdzie pod bunt. i co wtedy ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:47 pm
wtedy to bedzie przejebane bo ci zabierzemy voodke na miesiac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:49 pm
BeeWolf_san wtedy to bedzie przejebane bo ci zabierzemy voodke na miesiac. gonk nie tylko nie to rofl ...ale zawsze jest bimber mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|