Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23155 23156 23157 23158 23159 23160 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 12:59 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:06 pm

Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile
ninja co nie zmieia faktu ze to oszustwo blaugh noga mnie boli daltego odezwala sie we mnie uczicwosc:]

a co zes robila, ze Cie teraz noga boli? Kogo nakopalas wredotko? ninja
nikogo w tym rzecz ...dzis ambitnie zostalam na 2 samoobronach i wiesz troche kwasu mlekowego robi swoje sweatdrop a jutro to bede nie do zniesienia z jeczeniem rofl wredotko....tak karis do mnie mowi O.o

Zapraszam na treningi Kendo, zakwasy to ci beda uszami wyłazic biggrin

A Omi to ja reformuje od dawna ale ona niechce.

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:07 pm

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:08 pm

BeeWolf_san
Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile
ninja co nie zmieia faktu ze to oszustwo blaugh noga mnie boli daltego odezwala sie we mnie uczicwosc:]

a co zes robila, ze Cie teraz noga boli? Kogo nakopalas wredotko? ninja
nikogo w tym rzecz ...dzis ambitnie zostalam na 2 samoobronach i wiesz troche kwasu mlekowego robi swoje sweatdrop a jutro to bede nie do zniesienia z jeczeniem rofl wredotko....tak karis do mnie mowi O.o

Zapraszam na treningi Kendo, zakwasy to ci beda uszami wyłazic biggrin

A Omi to ja reformuje od dawna ale ona niechce.
nie dzieki obejdzie sie watpie bys...dobra niewazne wink
widocznie kiepsko sie starasz :] blaugh

Omis to nie zdzieranie tylko uczciwa cena :3

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:09 pm

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:11 pm

Twisted_Exile

ale to tacy mili ludzie i tak sie ciesza, ze dzieci sie zaczely dobrze uczyc, przynosza dobre oceny i ladnie mowia w obcym jezyku... nie mam serca z nich zdzierac...

ale ostatnio zauwazylam, ze Beeczka mial racje, bo w moim miasteczku ceny zaczynaja sie od 25zl za 45min a ja biore 15 za 60 sweatdrop

Omega Sun
Captain

BeeWolf_san

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:13 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

ale to tacy mili ludzie i tak sie ciesza, ze dzieci sie zaczely dobrze uczyc, przynosza dobre oceny i ladnie mowia w obcym jezyku... nie mam serca z nich zdzierac...

ale ostatnio zauwazylam, ze Beeczka mial racje, bo w moim miasteczku ceny zaczynaja sie od 25zl za 45min a ja biore 15 za 60 sweatdrop

I znowu wyszło na to ze mam racje a ty mnie nie słuchasz...
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:13 pm

BeeWolf_san

chyba w koncu zaczne wink

Omega Sun
Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:14 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

a potem te dzieciaki nie potrafia sie obejsc bez korkow bo zawsze sie znajdzie ktos kto za nie cos zrobi domokun rosnie nam pokolenie przyglupow pirate
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:18 pm

Omega Sun
BeeWolf_san

chyba w koncu zaczne wink

urej po ponad roku mi zaufaz jejejee....

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:18 pm

Twisted_Exile
a potem te dzieciaki nie potrafia sie obejsc bez korkow bo zawsze sie znajdzie ktos kto za nie cos zrobi domokun rosnie nam pokolenie przyglupow pirate

nie nie nie, ja "moje" dzieci na korkach ucze samodzielnego myslenia zeby umialy same odrabiac lekcje, pisac klasowki i rozmawiac, a pisanie wypracowan to zupelnie inne zrodlo zarobku i inne osoby z tego korzystaja 3nodding
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:19 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

nie nie nie, ja "moje" dzieci na korkach ucze samodzielnego myslenia zeby umialy same odrabiac lekcje, pisac klasowki i rozmawiac, a pisanie wypracowan to zupelnie inne zrodlo zarobku i inne osoby z tego korzystaja 3nodding
a za to jak rodzice sie ciesza ze moga Cie zmuszac do niemal niewolniczej pracy za tak mala kase whee 4laugh

Twisted_Exile

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:20 pm

BeeWolf_san

urej po ponad roku mi zaufaz jejejee....

ja Ci ufam, aczkolwiek nie bylam przekonana czy ceny warszawskie sa proporcjonalne do podlaskich
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:21 pm

Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile

a za to jak rodzice sie ciesza ze moga Cie zmuszac do niemal niewolniczej pracy za tak mala kase whee 4laugh

Widzisz Omi Twistus, preferuje moja szkołe wyzysku i naciagania.

BeeWolf_san

Twisted_Exile

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:22 pm

BeeWolf_san
Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile

Widzisz Omi Twistus, preferuje moja szkołe wyzysku i naciagania.
raczej uczciwa praca za uczciwa stawke wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23155 23156 23157 23158 23159 23160 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games