|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 12:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:06 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ninja co nie zmieia faktu ze to oszustwo blaugh noga mnie boli daltego odezwala sie we mnie uczicwosc:] a co zes robila, ze Cie teraz noga boli? Kogo nakopalas wredotko? ninja nikogo w tym rzecz ...dzis ambitnie zostalam na 2 samoobronach i wiesz troche kwasu mlekowego robi swoje sweatdrop a jutro to bede nie do zniesienia z jeczeniem rofl wredotko....tak karis do mnie mowi O.o Zapraszam na treningi Kendo, zakwasy to ci beda uszami wyłazic biggrin A Omi to ja reformuje od dawna ale ona niechce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:08 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ninja co nie zmieia faktu ze to oszustwo blaugh noga mnie boli daltego odezwala sie we mnie uczicwosc:] a co zes robila, ze Cie teraz noga boli? Kogo nakopalas wredotko? ninja nikogo w tym rzecz ...dzis ambitnie zostalam na 2 samoobronach i wiesz troche kwasu mlekowego robi swoje sweatdrop a jutro to bede nie do zniesienia z jeczeniem rofl wredotko....tak karis do mnie mowi O.o Zapraszam na treningi Kendo, zakwasy to ci beda uszami wyłazic biggrin A Omi to ja reformuje od dawna ale ona niechce. nie dzieki obejdzie sie watpie bys...dobra niewazne wink widocznie kiepsko sie starasz :] blaugh
Omis to nie zdzieranie tylko uczciwa cena :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:11 pm
Twisted_Exile
Omis to nie zdzieranie tylko uczciwa cena :3ale to tacy mili ludzie i tak sie ciesza, ze dzieci sie zaczely dobrze uczyc, przynosza dobre oceny i ladnie mowia w obcym jezyku... nie mam serca z nich zdzierac... ale ostatnio zauwazylam, ze Beeczka mial racje, bo w moim miasteczku ceny zaczynaja sie od 25zl za 45min a ja biore 15 za 60 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:13 pm
Omega Sun Twisted_Exile
Omis to nie zdzieranie tylko uczciwa cena :3ale to tacy mili ludzie i tak sie ciesza, ze dzieci sie zaczely dobrze uczyc, przynosza dobre oceny i ladnie mowia w obcym jezyku... nie mam serca z nich zdzierac... ale ostatnio zauwazylam, ze Beeczka mial racje, bo w moim miasteczku ceny zaczynaja sie od 25zl za 45min a ja biore 15 za 60 sweatdrop I znowu wyszło na to ze mam racje a ty mnie nie słuchasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:13 pm
BeeWolf_san I znowu wyszło na to ze mam racje a ty mnie nie słuchasz... chyba w koncu zaczne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:14 pm
Omega Sun Twisted_Exile
Omis to nie zdzieranie tylko uczciwa cena :3ale to tacy mili ludzie i tak sie ciesza, ze dzieci sie zaczely dobrze uczyc, przynosza dobre oceny i ladnie mowia w obcym jezyku... nie mam serca z nich zdzierac... ale ostatnio zauwazylam, ze Beeczka mial racje, bo w moim miasteczku ceny zaczynaja sie od 25zl za 45min a ja biore 15 za 60 sweatdrop a potem te dzieciaki nie potrafia sie obejsc bez korkow bo zawsze sie znajdzie ktos kto za nie cos zrobi domokun rosnie nam pokolenie przyglupow pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:18 pm
Omega Sun BeeWolf_san I znowu wyszło na to ze mam racje a ty mnie nie słuchasz... chyba w koncu zaczne wink urej po ponad roku mi zaufaz jejejee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:18 pm
Twisted_Exile a potem te dzieciaki nie potrafia sie obejsc bez korkow bo zawsze sie znajdzie ktos kto za nie cos zrobi domokun rosnie nam pokolenie przyglupow pirate nie nie nie, ja "moje" dzieci na korkach ucze samodzielnego myslenia zeby umialy same odrabiac lekcje, pisac klasowki i rozmawiac, a pisanie wypracowan to zupelnie inne zrodlo zarobku i inne osoby z tego korzystaja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:19 pm
Omega Sun Twisted_Exile a potem te dzieciaki nie potrafia sie obejsc bez korkow bo zawsze sie znajdzie ktos kto za nie cos zrobi domokun rosnie nam pokolenie przyglupow pirate nie nie nie, ja "moje" dzieci na korkach ucze samodzielnego myslenia zeby umialy same odrabiac lekcje, pisac klasowki i rozmawiac, a pisanie wypracowan to zupelnie inne zrodlo zarobku i inne osoby z tego korzystaja 3nodding a za to jak rodzice sie ciesza ze moga Cie zmuszac do niemal niewolniczej pracy za tak mala kase whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:20 pm
BeeWolf_san urej po ponad roku mi zaufaz jejejee.... ja Ci ufam, aczkolwiek nie bylam przekonana czy ceny warszawskie sa proporcjonalne do podlaskich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:21 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile a potem te dzieciaki nie potrafia sie obejsc bez korkow bo zawsze sie znajdzie ktos kto za nie cos zrobi domokun rosnie nam pokolenie przyglupow pirate nie nie nie, ja "moje" dzieci na korkach ucze samodzielnego myslenia zeby umialy same odrabiac lekcje, pisac klasowki i rozmawiac, a pisanie wypracowan to zupelnie inne zrodlo zarobku i inne osoby z tego korzystaja 3nodding a za to jak rodzice sie ciesza ze moga Cie zmuszac do niemal niewolniczej pracy za tak mala kase whee 4laugh Widzisz Omi Twistus, preferuje moja szkołe wyzysku i naciagania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:22 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile a potem te dzieciaki nie potrafia sie obejsc bez korkow bo zawsze sie znajdzie ktos kto za nie cos zrobi domokun rosnie nam pokolenie przyglupow pirate nie nie nie, ja "moje" dzieci na korkach ucze samodzielnego myslenia zeby umialy same odrabiac lekcje, pisac klasowki i rozmawiac, a pisanie wypracowan to zupelnie inne zrodlo zarobku i inne osoby z tego korzystaja 3nodding a za to jak rodzice sie ciesza ze moga Cie zmuszac do niemal niewolniczej pracy za tak mala kase whee 4laugh Widzisz Omi Twistus, preferuje moja szkołe wyzysku i naciagania. raczej uczciwa praca za uczciwa stawke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|