|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:48 am
EvilYuki Aidanna gonk *rozglada sie po polu* widze gdzie Omi idzie ninja ale nie zostawiaj nie tuuu... ja umre... sama... a tu moga byc kosmici a;bo co horsze robale... pajaki ... fuuuj... gonk był taki film... "Znaki"... ninja boję siętego filmu... ninja Robaki jak sie je pozna przestaja byc straszne xd , a Znaki hmm cuz to byl za cholernie przerazajcy horror Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:48 am
Aidanna zostawiles mnie?! crying umre.... twoja ina... powiem Ozziemuuu.... xd xp jak umrzesz, to juz raczej nie bedziesz miala okazji powiedziec blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:49 am
EvilYuki Aidanna gonk *rozglada sie po polu* widze gdzie Omi idzie ninja ale nie zostawiaj nie tuuu... ja umre... sama... a tu moga byc kosmici a;bo co horsze robale... pajaki ... fuuuj... gonk był taki film... "Znaki"... ninja boję siętego filmu... ninja no wlasnie dlatego nie lubie pol gonk a ten film pgladalam chyba z 5 razy i zawsze sie boje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:50 am
Omega Sun Aidanna zostawiles mnie?! crying umre.... twoja ina... powiem Ozziemuuu.... xd xp jak umrzesz, to juz raczej nie bedziesz miala okazji powiedziec blaugh zrobie znaki na polu xd "bee mnie zostwail i umarlam''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:52 am
BeeWolf_san Aidanna zostawiles mnie?! crying umre.... twoja ina... powiem Ozziemuuu.... xd xp Powiedz, ze jestem boski to cie znikne i pojawie tutaj biggrin to jest szantaz... *brnie przez pole* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:53 am
Aidanna Omega Sun Aidanna zostawiles mnie?! crying umre.... twoja ina... powiem Ozziemuuu.... xd xp jak umrzesz, to juz raczej nie bedziesz miala okazji powiedziec blaugh zrobie znaki na polu xd "bee mnie zostwail i umarlam'' zrob anarchi zamiast "a" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:56 am
Loka ja lece _^_ papap i mozliwe, ze Dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 12:04 pm
BeeWolf_san maca rzeczywiscie gładziutka i taka miła w dotyku. doceniam Twe zdanie. Ide lulu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 12:05 pm
BeeCzka idzie jesc, przenosi aidanne w bezpieczne miejsce, no i nie fikac bo cie wysle na pole kukurydzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 12:06 pm
no i wszyscy sobie poszli ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 12:08 pm
BeeWolf_san BeeCzka idzie jesc, przenosi aidanne w bezpieczne miejsce, no i nie fikac bo cie wysle na pole kukurydzy. dziekowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|