|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:36 am
no mrgreen inteligentna konwersacja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:37 am
[powitanie dla Rodzyna] joooł, ziąąąą Aidy... 3nodding [/powitanie dla Rodzyna]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:38 am
Autark Rin_Youkai Hmmm, a co ty taki nagle skryty jestes ninja *patrzy na siebie z boku* gdzie on niby skryty jest? ninja mrgreen NYuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu =___= powieszzzzzz =_= czy to ktos z taaad?? Czy sie wstydzisz?? Czy co XD Rany jestes trudny XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:39 am
EvilYuki [powitanie dla Rodzyna] joooł, ziąąąą Aidy... 3nodding [/powitanie dla Rodzyna] *macha lapka lewo prawo gora dol i jakies dziwne rzeczy* JĄŁ pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san >chce byc sprytny i z aidanna i z omi przenosi sie na pole kukurydzy< no no teraz omi mozesz mi pokazac majteczki bo nikt nie patrzy, a Aidanna bedzie sie bała nie pokaze redface *zaszywa sie w kukurydzianym polu* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna nieeee... *zaslania sobie oczy lapkami... spglada przez palce* Bee.. to male poletko przezd domem xd *zlazi mu z glowy i idzie przywitac sie z ziomalska Yuki* Nie to nie to poletko, to to pole 1200km od granicy naszej gildii. Ciemne wielkie pole ze starymi drzewami a to nie Yuki tylk strachna wroble.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:41 am
BeeWolf_san Aidanna nieeee... *zaslania sobie oczy lapkami... spglada przez palce* Bee.. to male poletko przezd domem xd *zlazi mu z glowy i idzie przywitac sie z ziomalska Yuki* Nie to nie to poletko, to to pole 1200km od granicy naszej gildii. Ciemne wielkie pole ze starymi drzewami a to nie Yuki tylk strachna wroble. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:42 am
Omega Sun BeeWolf_san >chce byc sprytny i z aidanna i z omi przenosi sie na pole kukurydzy< no no teraz omi mozesz mi pokazac majteczki bo nikt nie patrzy, a Aidanna bedzie sie bała nie pokaze redface *zaszywa sie w kukurydzianym polu* ninja I tak mi pokarzesz >zium< >znika z pola, prosto na swoj fotelik< >dookoła browarki majtki i ekrany a panienkami krecacymi tylkami<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:43 am
BeeWolf_san Aidanna nieeee... *zaslania sobie oczy lapkami... spglada przez palce* Bee.. to male poletko przezd domem xd *zlazi mu z glowy i idzie przywitac sie z ziomalska Yuki* Nie to nie to poletko, to to pole 1200km od granicy naszej gildii. Ciemne wielkie pole ze starymi drzewami a to nie Yuki tylk strachna wroble. gonk *rozglada sie po polu* widze gdzie Omi idzie ninja ale nie zostawiaj nie tuuu... ja umre... sama... a tu moga byc kosmici a;bo co horsze robale... pajaki ... fuuuj... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:46 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san >chce byc sprytny i z aidanna i z omi przenosi sie na pole kukurydzy< no no teraz omi mozesz mi pokazac majteczki bo nikt nie patrzy, a Aidanna bedzie sie bała nie pokaze redface *zaszywa sie w kukurydzianym polu* ninja I tak mi pokarzesz >zium< >znika z pola, prosto na swoj fotelik< >dookoła browarki majtki i ekrany a panienkami krecacymi tylkami< zostawiles mnie?! crying umre.... twoja ina... powiem Ozziemuuu.... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:46 am
Aidanna gonk *rozglada sie po polu* widze gdzie Omi idzie ninja ale nie zostawiaj nie tuuu... ja umre... sama... a tu moga byc kosmici a;bo co horsze robale... pajaki ... fuuuj... gonk był taki film... "Znaki"... ninja boję siętego filmu... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:47 am
Aidanna zostawiles mnie?! crying umre.... twoja ina... powiem Ozziemuuu.... xd xp Powiedz, ze jestem boski to cie znikne i pojawie tutaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|