|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:21 am
BeeWolf_san WCALE NIE >udaje obrazonego< *siada obok pod kartonowym drzewkiem i zaczyna go laskotac* no nie gniewaj sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:22 am
Aidanna *wlazi mu na glowe* nie zrobisz mi tego! gonk AAAAaaAAaaaAAaaa gonk mam cos na głowie napomoc, napomoc zdejmijcie to >biega ak oszalały< Aaaaav crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:24 am
Omega Sun BeeWolf_san WCALE NIE >udaje obrazonego< *siada obok pod kartonowym drzewkiem i zaczyna go laskotac* no nie gniewaj sie wink bede obrazony >wychyla sie do tyłu i patrz jake ma majteczki<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:27 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san WCALE NIE >udaje obrazonego< *siada obok pod kartonowym drzewkiem i zaczyna go laskotac* no nie gniewaj sie wink bede obrazony >wychyla sie do tyłu i patrz jake ma majteczki< yyy eek *poprawia spodniczke zeby nic nie bylo widac* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:28 am
Rin_Youkai Aaaacha! * rzuca sie na niego i lapie z tylu za rece * Teraz juz nie uciekniesz xd ,a teraz gadaj co i jak stoja sprawy z nia xd o niczym nie wiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:29 am
BeeWolf_san Aidanna *wlazi mu na glowe* nie zrobisz mi tego! gonk AAAAaaAAaaaAAaaa gonk mam cos na głowie napomoc, napomoc zdejmijcie to >biega ak oszalały< Aaaaav crying *trzyma sie mocno jego glowy* gonk zabijesz nas oboje! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:29 am
Autark Rin_Youkai Aaaacha! * rzuca sie na niego i lapie z tylu za rece * Teraz juz nie uciekniesz xd ,a teraz gadaj co i jak stoja sprawy z nia xd o niczym nie wiem ninja Hmmm, a co ty taki nagle skryty jestes ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:32 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna *wlazi mu na glowe* nie zrobisz mi tego! gonk AAAAaaAAaaaAAaaa gonk mam cos na głowie napomoc, napomoc zdejmijcie to >biega ak oszalały< Aaaaav crying *trzyma sie mocno jego glowy* gonk zabijesz nas oboje! gonk >chce byc sprytny i z aidanna i z omi przenosi sie na pole kukurydzy< no no teraz omi mozesz mi pokazac majteczki bo nikt nie patrzy, a Aidanna bedzie sie bała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:33 am
to dziś na infie robiłam m.in. whee
Program Wypisz;
var i:integer;
begin for i:=1 to 10 do write (i, ' '); writeLN; for i:=3 to 6 do write (i, ' '); for i:=25 downto 14 do write (i, ' ') end.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Hmmm, a co ty taki nagle skryty jestes ninja *patrzy na siebie z boku* gdzie on niby skryty jest? ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna *wlazi mu na glowe* nie zrobisz mi tego! gonk AAAAaaAAaaaAAaaa gonk mam cos na głowie napomoc, napomoc zdejmijcie to >biega ak oszalały< Aaaaav crying *trzyma sie mocno jego glowy* gonk zabijesz nas oboje! gonk >chce byc sprytny i z aidanna i z omi przenosi sie na pole kukurydzy< no no teraz omi mozesz mi pokazac majteczki bo nikt nie patrzy, a Aidanna bedzie sie bała nieeee... *zaslania sobie oczy lapkami... spglada przez palce* Bee.. to male poletko przezd domem xd *zlazi mu z glowy i idzie przywitac sie z ziomalska Yuki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|