|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:07 am
Aidanna BeeWolf_san Czemu przecie nie karze ci kłamać? xd ehee... rofl jaasne... xd twoje nastawienie nie jest pozytywne musze cie ukarac !! Wylądujesz na polu kukurydzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:08 am
a tak mi sie jakos pomyslalo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:09 am
Twisted_Exile ninja witay Omisiu 4laugh heart ninja hello wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:09 am
Omega Sun a tak mi sie jakos pomyslalo wink neutral aha ... >siada pod krzeczkiem dawno posadzownego drzewka kartonowego< >mysli mysli< ale czemu tak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:10 am
Omega Sun Twisted_Exile ninja witay Omisiu 4laugh heart ninja hello wink heart 4laugh mrjuuuuuuuuu zauwazyla mnie whee rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:11 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Czemu przecie nie karze ci kłamać? xd ehee... rofl jaasne... xd twoje nastawienie nie jest pozytywne musze cie ukarac !! Wylądujesz na polu kukurydzy. niee... nie lubei pola mnie przerazaja gonk na serio eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:11 am
Autark Omega Sun Autark Omega Sun ech, musze napisac prace na jutro, a kompletnie nie mam weny xp *przytula sie do nozek Omi* Omi bron mnie redface przed kim mam Cie bronic? *probuje go delikatnie odkleic od swoich nog* *delikatnie nie daje sie odkleic* juz nie trzeba, uratowalas mnie mrgreen Powiec mi przed kim ty sie chowasz cooooo =,.=??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:12 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai T________T ejjj nooo , ale co to ma byc =__= coooo??? to sie nazywa: "chisteryk" whee Kto ja ? Co ty gadasz... co ty gadasz... XD. Ja za to nie lece i nie chowam sie za dziewczynami xd ten chisteryk to bylo o tym co wczesniej zrobilem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:13 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Czemu przecie nie karze ci kłamać? xd ehee... rofl jaasne... xd twoje nastawienie nie jest pozytywne musze cie ukarac !! Wylądujesz na polu kukurydzy. niee... nie lubei pola mnie przerazaja gonk na serio eek Dlatego posle cie na pole kukurydzy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:14 am
Autark Rin_Youkai Kto ja ? Co ty gadasz... co ty gadasz... XD. Ja za to nie lece i nie chowam sie za dziewczynami xd ten chisteryk to bylo o tym co wczesniej zrobilem wink gubie sie =+=, dalej nie wiem przed czym sie chowales XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:15 am
BeeWolf_san Omega Sun a tak mi sie jakos pomyslalo wink neutral aha ... >siada pod krzeczkiem dawno posadzownego drzewka kartonowego< >mysli mysli< ale czemu tak ? bo to takie w Twoim stylu smile *glask glask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:16 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Kto ja ? Co ty gadasz... co ty gadasz... XD. Ja za to nie lece i nie chowam sie za dziewczynami xd ten chisteryk to bylo o tym co wczesniej zrobilem wink gubie sie =+=, dalej nie wiem przed czym sie chowales XD przed pytaniami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:18 am
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun a tak mi sie jakos pomyslalo wink neutral aha ... >siada pod krzeczkiem dawno posadzownego drzewka kartonowego< >mysli mysli< ale czemu tak ? bo to takie w Twoim stylu smile *glask glask* WCALE NIE >udaje obrazonego<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:18 am
Aaaacha! * rzuca sie na niego i lapie z tylu za rece * Teraz juz nie uciekniesz xd ,a teraz gadaj co i jak stoja sprawy z nia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:19 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Czemu przecie nie karze ci kłamać? xd ehee... rofl jaasne... xd twoje nastawienie nie jest pozytywne musze cie ukarac !! Wylądujesz na polu kukurydzy. niee... nie lubei pola mnie przerazaja gonk na serio eek Dlatego posle cie na pole kukurydzy biggrin *wlazi mu na glowe* nie zrobisz mi tego! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|