|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:59 am
Omega Sun ech, musze napisac prace na jutro, a kompletnie nie mam weny xp o czym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ech, musze napisac prace na jutro, a kompletnie nie mam weny xp *przytula sie do nozek Omi* Omi bron mnie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ech, musze napisac prace na jutro, a kompletnie nie mam weny xp Zycze szczescia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:01 am
Autark Omega Sun ech, musze napisac prace na jutro, a kompletnie nie mam weny xp *przytula sie do nozek Omi* Omi bron mnie redface Hej Omiczku :* ehm ehm, >patrzy sie na niego< czego ty tam szukasz co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:03 am
Autark Rin_Youkai T________T ejjj nooo , ale co to ma byc =__= coooo??? to sie nazywa: "chisteryk" whee Kto ja ? Co ty gadasz... co ty gadasz... XD. Ja za to nie lece i nie chowam sie za dziewczynami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:03 am
Aidanna Omega Sun ech, musze napisac prace na jutro, a kompletnie nie mam weny xp o czym? 10 tematow do wyboru (wszystkie jakies durnowate) na jakis konkurs, nawet nie wiem z jakiego przedmiotu, bo to nie dla mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:04 am
Autark Omega Sun ech, musze napisac prace na jutro, a kompletnie nie mam weny xp *przytula sie do nozek Omi* Omi bron mnie redface przed kim mam Cie bronic? *probuje go delikatnie odkleic od swoich nog*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:05 am
czesc Beeczusiu wink Znow podrywasz panienki ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:05 am
BeeWolf_san Czemu przecie nie karze ci kłamać? xd ehee... rofl jaasne... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:06 am
Omega Sun czesc Beeczusiu wink Znow podrywasz panienki ? wink E czemutak twierdzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:07 am
Omega Sun Autark Omega Sun ech, musze napisac prace na jutro, a kompletnie nie mam weny xp *przytula sie do nozek Omi* Omi bron mnie redface przed kim mam Cie bronic? *probuje go delikatnie odkleic od swoich nog* *delikatnie nie daje sie odkleic* juz nie trzeba, uratowalas mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|