|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:37 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki sie nerwuje, bo wlasnie ten... kupuje nitemare Bustiera za 73,5k i Letter for February... gonk potwierdzilam, a jeszcze nie dostalam... Niedobrzeee, niedobrze ninja mwahahahahaha... sie tak nie ciesz... tez mam biustera xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:38 am
Autark Rin_Youkai Znowu tutaj probuje dziewczyny balamucic ninja xd wcale ze nie redface Yuki: fajny stroj wink Wcale, ze tak xd Ja sie boje spytac ile ty ich juz otumaniles XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:43 am
Rin_Youkai Wcale, ze tak xd Ja sie boje spytac ile ty ich juz otumaniles XD zadna nie otumanilem sweatdrop choc jedna mam na oku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:44 am
a zapdalda taka niezreczna cisz... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:46 am
Autark Rin_Youkai Wcale, ze tak xd Ja sie boje spytac ile ty ich juz otumaniles XD zadna nie otumanilem sweatdrop choc jedna mam na oku sweatdrop No to dalej , na co czekasz ^-^ Dzialaj chlopie, dzialaj _^_. ( a znacie sie juz >.> )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:47 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Wcale, ze tak xd Ja sie boje spytac ile ty ich juz otumaniles XD zadna nie otumanilem sweatdrop choc jedna mam na oku sweatdrop No to dalej , na co czekasz ^-^ Dzialaj chlopie, dzialaj _^_. ( a znacie sie juz >.> ) jakby co mnie tu nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:49 am
Aidanna a zapdalda taka niezreczna cisz... ninja i wszyscy machali galotami... ( kurza twarz jak ja dawno tego powiedzonka nie slyszalam XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:49 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Wcale, ze tak xd Ja sie boje spytac ile ty ich juz otumaniles XD zadna nie otumanilem sweatdrop choc jedna mam na oku sweatdrop No to dalej , na co czekasz ^-^ Dzialaj chlopie, dzialaj _^_. ( a znacie sie juz >.> ) jakby co mnie tu nie ma ninja a to dlaczego ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:50 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Wcale, ze tak xd Ja sie boje spytac ile ty ich juz otumaniles XD zadna nie otumanilem sweatdrop choc jedna mam na oku sweatdrop No to dalej , na co czekasz ^-^ Dzialaj chlopie, dzialaj _^_. ( a znacie sie juz >.> ) jakby co mnie tu nie ma ninja Co je o.@ ?? czemu sie zaczeles ukrywac >_>. No dalej powiec Babci Halince wszyskto >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:51 am
Aidanna a zapdalda taka niezreczna cisz... ninja zapadła cisza wrecz grobowa, wiec połechtajny sie dobrym słowem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:56 am
T________T ejjj nooo , ale co to ma byc =__= coooo???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:57 am
BeeWolf_san Aidanna a zapdalda taka niezreczna cisz... ninja zapadła cisza wrecz grobowa, wiec połechtajny sie dobrym słowem. oto slowo panskie.... -chwala tobie chryste xd tia cytat dnia z polskiego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:58 am
ech, musze napisac prace na jutro, a kompletnie nie mam weny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:59 am
Rin_Youkai T________T ejjj nooo , ale co to ma byc =__= coooo??? to sie nazywa: "chisteryk" whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|