|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:11 am
Lethiel Pisarz Lethiel eek ...... xd xd xd ..... *przynosi łapke na muchy* moze to bedzie lepsze ?? biggrin hmm łapka? dobra hmm lepiej wroce do strzał xd no teraz zacznie sie zabawa XD <śmiga z łukiem> xd nie dokladnie o to mi chodzilo.... ech... hm..... masz moze jeszcze jeden łuk ?? whee nie wystarczy ci miotacz ognia który chwasz za plecami??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:11 am
Pisarz Lethiel Pisarz Lethiel eek ...... xd xd xd ..... *przynosi łapke na muchy* moze to bedzie lepsze ?? biggrin hmm łapka? dobra hmm lepiej wroce do strzał xd no teraz zacznie sie zabawa XD <śmiga z łukiem> xd nie dokladnie o to mi chodzilo.... ech... hm..... masz moze jeszcze jeden łuk ?? whee mam, chcesz? O.o 4laugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:13 am
Skończyłem portret blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii niaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >__< hej! spokojnie! chyba nie należysz do tego Frontu Wyzwolenia Much? XD
trzymaj i ustrzel ją, moze tym razem w jej cztery litery xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmmmmmmmm nie ma corobic Liethiel co mi powiesz?????????????? bo mi sienudzi *ziewa z nudów**siada no fotelu i czeka *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:15 am
Akiko Tamashii nyo...witam wszystkich ktorzy przyszli ( nawet kulkutrki osobistej nie mam - -) no wiesz masz masz ja ale nie zauwarzyłaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:16 am
znikam na chwilke siapsiolka do mnie przyszla whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:17 am
Pisarz Akiko Tamashii niaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >__< hej! spokojnie! chyba nie należysz do tego Frontu Wyzwolenia Much? XD
trzymaj i ustrzel ją, moze tym razem w jej cztery litery xd wink ja ci dam!!!!!!!!!!!!!!!! < zatrzymuje sie, rece wyciaga w kierunku podlogi tym samym skupiajac energie w lapkach> .....nnnnn......a masz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:17 am
Lethiel znikam na chwilke siapsiolka do mnie przyszla whee papa 'przytula' wruć puźniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:19 am
Ja mam świetny sposób na muchy twisted
.. .. KA... .. .. ME.. .. .. HA.. .. .. ME.. .. .. HA ! ! ! ! ! ! *ogromna fala udeżeniowa rozbija połowę ściany i zostaje wciągnienta do innego wymiaru znajdującego sie w korytażu prowadzącego do pokoji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Skończyłem portret blaugh  okropny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:20 am
[Shinn] Ja mam świetny sposób na muchy twisted .. .. KA... .. .. ME.. .. .. HA.. .. .. ME.. .. .. HA ! ! ! ! ! ! *ogromna fala udeżeniowa rozbija połowę ściany i zostaje wciągnienta do innego wymiaru znajdującego sie w korytażu prowadzącego do pokoji* hmm...wydaje mi sie ze juz kiedys to gdzies czytalam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:23 am
Lethiel znikam na chwilke siapsiolka do mnie przyszla whee szkoda, ze idziesz, ja własnie przyszłam... smile ale chora jestem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|