|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:27 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna juz mam prawie 4k gonk sie staram... Co za poswiecenie xd Aidi mialam Ci juz dawno powiedziec, ze... super wyszlas na tym zdieciu xd ( serio 3nodding ) poczochrana... xp Co ty gadasz xd Mi sie twoja mina podoba XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:28 am
EvilYuki Autark EvilYuki Autark moze ... ale tylko troszke redface nio ^^ Aidy: nie martw sie, tak sie pytam 4laugh dobzie redface łojoj... ^^ osz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:28 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna juz mam prawie 4k gonk sie staram... Co za poswiecenie xd Aidi mialam Ci juz dawno powiedziec, ze... super wyszlas na tym zdieciu xd ( serio 3nodding ) poczochrana... xp ale milutko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:29 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna juz mam prawie 4k gonk sie staram... Co za poswiecenie xd Aidi mialam Ci juz dawno powiedziec, ze... super wyszlas na tym zdieciu xd ( serio 3nodding ) poczochrana... xp Co ty gadasz xd Mi sie twoja mina podoba XD ze az po nocach sie sni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:30 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Co za poswiecenie xd Aidi mialam Ci juz dawno powiedziec, ze... super wyszlas na tym zdieciu xd ( serio 3nodding ) poczochrana... xp Co ty gadasz xd Mi sie twoja mina podoba XD ze az po nocach sie sni xd A jak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:30 am
Rin_Youkai Aidanna juz mam prawie 4k gonk sie staram... Co za poswiecenie xd Aidi mialam Ci juz dawno powiedziec, ze... super wyszlas na tym zdieciu xd ( serio 3nodding ) To nie ona to Ozzwald.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:31 am
sie nerwuje, bo wlasnie ten... kupuje nitemare Bustiera za 73,5k i Letter for February... gonk potwierdzilam, a jeszcze nie dostalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:31 am
BeeWolf_san Rin_Youkai Aidanna juz mam prawie 4k gonk sie staram... Co za poswiecenie xd Aidi mialam Ci juz dawno powiedziec, ze... super wyszlas na tym zdieciu xd ( serio 3nodding ) To nie ona to Ozzwald. XDDD On tez fajnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:32 am
EvilYuki sie nerwuje, bo wlasnie ten... kupuje nitemare Bustiera za 73,5k i Letter for February... gonk potwierdzilam, a jeszcze nie dostalam... Niedobrzeee, niedobrze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:32 am
EvilYuki Rin_Youkai Autark EvilYuki Autark moze ... ale tylko troszke redface nio ^^ Aidy: nie martw sie, tak sie pytam 4laugh dobzie redface Lovelas do tego ninja a jaki milutki... 4laugh dziekuje redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:33 am
EvilYuki sie nerwuje, bo wlasnie ten... kupuje nitemare Bustiera za 73,5k i Letter for February... gonk potwierdzilam, a jeszcze nie dostalam... sprwadz w my items a nie w dress up ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:33 am
Rin_Youkai EvilYuki sie nerwuje, bo wlasnie ten... kupuje nitemare Bustiera za 73,5k i Letter for February... gonk potwierdzilam, a jeszcze nie dostalam... Niedobrzeee, niedobrze ninja mwahahahahaha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:34 am
BeeWolf_san Rin_Youkai Aidanna juz mam prawie 4k gonk sie staram... Co za poswiecenie xd Aidi mialam Ci juz dawno powiedziec, ze... super wyszlas na tym zdieciu xd ( serio 3nodding ) To nie ona to Ozzwald. jestes tego pewien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:35 am
Znowu tutaj probuje dziewczyny balamucic ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:36 am
Rin_Youkai Znowu tutaj probuje dziewczyny balamucic ninja xd wcale ze nie redface Yuki: fajny stroj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|