|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:14 am
Rin_Youkai EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding CZyzbym slyszala slowo ogier ninja gdzie, gdzie >_> <_< Moze go trzeba wylonzowac xd ( w koleczku i jedziemy na paseczku XD ) Ogierom sie podcina jajka zeby zbytnio nie brykały >wyciaga wielkie zardzewiałe norzyce< No to jak? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:15 am
Rin_Youkai EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding CZyzbym slyszala slowo ogier ninja gdzie, gdzie >_> <_< Moze go trzeba wylonzowac xd ( w koleczku i jedziemy na paseczku XD ) tu chodizlo o troche takiego... innego ogiera... ale tez bardzo milego i zajmujacego... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:16 am
EvilYuki Autark EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding zboczenca znowu ze mnie robia sweatdrop no bo nim jestes... 3nodding moze ... ale tylko troszke redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ogierom sie podcina jajka zeby zbytnio nie brykały >wyciaga wielkie zardzewiałe norzyce< No to jak? pirate NO NIE!!! scream jak śmiesz czaić się na Autarka?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding *strzela jej gumka od gatek* a czy to cos dziwnego... ja spodni nie mam rofl no, ona tez nie ma! scream Aidy, kiedy mi oddasz 5k? xp brakuje mi niewiele na Bustiera, dlatego sie upominam... crying juz mam prawie 4k gonk sie staram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:17 am
Autark moze ... ale tylko troszke redface nio ^^ Aidy: nie martw sie, tak sie pytam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:18 am
BeeWolf_san Rin_Youkai CZyzbym slyszala slowo ogier ninja gdzie, gdzie >_> <_< Moze go trzeba wylonzowac xd ( w koleczku i jedziemy na paseczku XD ) Ogierom sie podcina jajka zeby zbytnio nie brykały >wyciaga wielkie zardzewiałe norzyce< No to jak? pirate Dlatego zadko sa ogiery, zazwyczaj walachy sweatdrop . Ogierami moga byc tylko Ci najlepsi by geny dobre byly sweatdrop O czym my gadamy XDDDDDD.A wlasnie Mam UT 2004 ninja ( 1999 mi sie sciagnelo, ale ni dziala .___. ) ehh moze dalej cus pokombinuje .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:18 am
BeeWolf_san Rin_Youkai EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding CZyzbym slyszala slowo ogier ninja gdzie, gdzie >_> <_< Moze go trzeba wylonzowac xd ( w koleczku i jedziemy na paseczku XD ) Ogierom sie podcina jajka zeby zbytnio nie brykały >wyciaga wielkie zardzewiałe norzyce< No to jak? pirate Przybijaj! PRZYBIJAJ!... nie to nie ten film rofl xp ale ten tekst ostatnio nie przesladuje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:20 am
Aidanna BeeWolf_san Rin_Youkai EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding CZyzbym slyszala slowo ogier ninja gdzie, gdzie >_> <_< Moze go trzeba wylonzowac xd ( w koleczku i jedziemy na paseczku XD ) Ogierom sie podcina jajka zeby zbytnio nie brykały >wyciaga wielkie zardzewiałe norzyce< No to jak? pirate Przybijaj! PRZYBIJAJ!... nie to nie ten film rofl xp ale ten tekst ostatnio nie przesladuje ninja wrrrr... mrgreen a ja mam czekoladeeeee... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:21 am
Aidanna juz mam prawie 4k gonk sie staram... Co za poswiecenie xd Aidi mialam Ci juz dawno powiedziec, ze... super wyszlas na tym zdieciu xd ( serio 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:23 am
EvilYuki Autark moze ... ale tylko troszke redface nio ^^ Aidy: nie martw sie, tak sie pytam 4laugh dobzie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:24 am
Autark EvilYuki Autark moze ... ale tylko troszke redface nio ^^ Aidy: nie martw sie, tak sie pytam 4laugh dobzie redface Lovelas do tego ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:25 am
Autark EvilYuki Autark moze ... ale tylko troszke redface nio ^^ Aidy: nie martw sie, tak sie pytam 4laugh dobzie redface łojoj... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:26 am
Rin_Youkai Aidanna juz mam prawie 4k gonk sie staram... Co za poswiecenie xd Aidi mialam Ci juz dawno powiedziec, ze... super wyszlas na tym zdieciu xd ( serio 3nodding ) poczochrana... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:27 am
Rin_Youkai Autark EvilYuki Autark moze ... ale tylko troszke redface nio ^^ Aidy: nie martw sie, tak sie pytam 4laugh dobzie redface Lovelas do tego ninja a jaki milutki... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|