|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:03 am
BeeWolf_san UREJ UREJ ... neutral 4laugh Jeden co mnie zauwazyl whee xd Wiadomo biologia jednak pozostawia niezatarty slad mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:04 am
EvilYuki BeeWolf_san Narzekasz ze idziesz do kina i facet płaci ? Okej umow sie zemna ty bedziesz płaciła biggrin wafel xp uslyszalem jedzenie mrgreen komp mi sie wiesza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:04 am
BeeWolf_san widze, nie jestes skora do wspulpracy ... nie w tej dziedzinie życia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:05 am
Yeeee! Kolejna whee . Dorotka ala Paulina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:05 am
Autark EvilYuki BeeWolf_san Narzekasz ze idziesz do kina i facet płaci ? Okej umow sie zemna ty bedziesz płaciła biggrin wafel xp uslyszalem jedzenie mrgreen komp mi sie wiesza misio! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:06 am
Rin_Youkai Yeeee! Kolejna whee . Dorotka ala Paulina xd ta jest 3nodding zastanawiam sie, czy nie sprzedac CoCo... sweatdrop ale bede tego zalowac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:06 am
EvilYuki Autark EvilYuki BeeWolf_san Narzekasz ze idziesz do kina i facet płaci ? Okej umow sie zemna ty bedziesz płaciła biggrin wafel xp uslyszalem jedzenie mrgreen komp mi sie wiesza misio! 3nodding nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:07 am
Autark EvilYuki BeeWolf_san Narzekasz ze idziesz do kina i facet płaci ? Okej umow sie zemna ty bedziesz płaciła biggrin wafel xp uslyszalem jedzenie mrgreen komp mi sie wieszaPowieś się wraz z nim. Evil: no tak jeśli chodzi o kase trzeba uwarzac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:07 am
Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:11 am
EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding zboczenca znowu ze mnie robia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:13 am
EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding *strzela jej gumka od gatek* a czy to cos dziwnego... ja spodni nie mam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding zboczenca znowu ze mnie robia sweatdrop no bo nim jestes... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding CZyzbym slyszala slowo ogier ninja gdzie, gdzie >_> <_< Moze go trzeba wylonzowac xd ( w koleczku i jedziemy na paseczku XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:14 am
Aidanna EvilYuki Autark nie, jedzonko whee no i majtki Ci znow widac redface *zakrywa oczy lapkami* nie udawaj takiego niewinnego, ogierze... 3nodding *strzela jej gumka od gatek* a czy to cos dziwnego... ja spodni nie mam rofl no, ona tez nie ma! scream Aidy, kiedy mi oddasz 5k? xp brakuje mi niewiele na Bustiera, dlatego sie upominam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|