|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:34 am
EvilYuki Autark: bo co chłopy, przeca my jedziemy na podryw... O.o Leylla: torba jest git ^^ BeeWolf: bardzo ladne okreslenie "sarenka" 3nodding no wlasnie, zadnych chlowa oprocz mnie mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:34 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Powiedz co a moj lecznicy dotyk cie uzdrowi nie cza, Rodzyn mnie do sanatorium wysyla mrgreen Do senatroium, Dr. BeeWolfa na słonecznym Lazurowym wybrzezu. Mam wziac bikini, czy mnie zamkniesz w piwnicy? weź weź, wole sareniki w naturalnym środowisku, lepiej sie tak je łowi niz jak sa zamkniente ...
Aidanno: Ozzy jest jedynie Pielengniarka.
Leylla: nie nie jest :dno tak zapomnialam xd i jest politykiem walczacym o ich prawa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:35 am
Autark BeeWolf_san weź weź, wole sareniki w naturalnym środowisku, lepiej sie tak je łowi niz jak sa zamkniente ...
Aidanno: Ozzy jest jedynie Pielengniarka.
Leylla: nie nie jest :dnie lubie takich pielegniarek stressed wole takie, niz te w szpitalach... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san EvilYuki ja go nie chce, on robi straszne miny... crying nie sa straszniejsze niz, miny Kameleonowej ŻABY z sygnaturki Leyli ninja albo tej zaby co Ty kiedys miales w sigu rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm... moze to nawet szkoda xd *niepewnosc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:36 am
Leylla Aidanna rofl 4laugh AAAaa!! *tulimy* 4laugh to moge jechac czy nie?? mrgreen no przeciez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark EvilYuki Autark: bo co chłopy, przeca my jedziemy na podryw... O.o Leylla: torba jest git ^^ BeeWolf: bardzo ladne okreslenie "sarenka" 3nodding no wlasnie, zadnych chlowa oprocz mnie mrgreen 4laugh ty tez chcesz z nami chlopow wyrywac? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark EvilYuki Autark: bo co chłopy, przeca my jedziemy na podryw... O.o Leylla: torba jest git ^^ BeeWolf: bardzo ladne okreslenie "sarenka" 3nodding no wlasnie, zadnych chlowa oprocz mnie mrgreen 4laugh bez Ozza nie jadem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:38 am
Aidanna Autark EvilYuki Autark: bo co chłopy, przeca my jedziemy na podryw... O.o Leylla: torba jest git ^^ BeeWolf: bardzo ladne okreslenie "sarenka" 3nodding no wlasnie, zadnych chlowa oprocz mnie mrgreen 4laugh bez Ozza nie jadem ninja ale Ozzwald przeca tam jest pielegniarka... o.O a ja dostalam dzis 4 z matmy... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:39 am
Aidanna Leylla Aidanna rofl 4laugh AAAaa!! *tulimy* 4laugh to moge jechac czy nie?? mrgreen no przeciez xd *euuuuuuuuuuuuuforia* jade jade jade 4laugh 4laugh 4laugh *zwycieski taniec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:39 am
Leylla BeeWolf_san nie sa straszniejsze niz, miny Kameleonowej ŻABY z sygnaturki Leyli alez pan kameleon nie jest straszny... rofl ma bardzo powazna minke xd biggrin Widze, normalnie chyba sie zastanawia nad sesem zycia... a moja mina nie jest straszna ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:40 am
EvilYuki ale Ozzwald przeca tam jest pielegniarka... o.O a ja dostalam dzis 4 z matmy... 4laugh braaaawo 4laugh a ja z angolca 5+ ninja i mialam pare ladnych akcji na meczyku rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:40 am
EvilYuki Aidanna Autark EvilYuki Autark: bo co chłopy, przeca my jedziemy na podryw... O.o Leylla: torba jest git ^^ BeeWolf: bardzo ladne okreslenie "sarenka" 3nodding no wlasnie, zadnych chlowa oprocz mnie mrgreen 4laugh bez Ozza nie jadem ninja ale Ozzwald przeca tam jest pielegniarka... o.O a ja dostalam dzis 4 z matmy... 4laugh no to co ze pielegniarka xd a ja 5z geografi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:41 am
EvilYuki Autark EvilYuki Autark: bo co chłopy, przeca my jedziemy na podryw... O.o Leylla: torba jest git ^^ BeeWolf: bardzo ladne okreslenie "sarenka" 3nodding no wlasnie, zadnych chlowa oprocz mnie mrgreen 4laugh ty tez chcesz z nami chlopow wyrywac? o.O Czemu nie moze lubi, odrazu mowie ze ja nie jestem do brania dla niego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:41 am
Leylla EvilYuki ale Ozzwald przeca tam jest pielegniarka... o.O a ja dostalam dzis 4 z matmy... 4laugh braaaawo 4laugh a ja z angolca 5+ ninja i mialam pare ladnych akcji na meczyku rofl a i Ozzwald mial byc doktorem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|