|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:25 am
Aidanna *wyciaga karteczke i robi liste* Beeczka jedziesz? 4laugh 4laugh 4laugh rodzyn xd *tuuuuuuuuulos* ja! ja! ja chce jechac mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:25 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Powiedz co a moj lecznicy dotyk cie uzdrowi nie cza, Rodzyn mnie do sanatorium wysyla mrgreen Do senatroium, Dr. BeeWolfa na słonecznym Lazurowym wybrzezu. no moze byc rofl ja jade pod warunkiem ze moj lekasz ma na iie Ozzwald ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:26 am
Leylla Aidanna *wyciaga karteczke i robi liste* Beeczka jedziesz? 4laugh 4laugh 4laugh rodzyn xd *tuuuuuuuuulos* ja! ja! ja chce jechac mrgreen rofl rofl 4laugh AAAaa!! *tulimy* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:26 am
Aidanna Autark Aidanna EvilYuki Aidanna te ziomus... to Cie do sanatorium wysle bo widze ze lata juz ne te... xd poprosze 4laugh na Ibize, tam maja fajne sanatoria... whee ne no o wtedy jeszcze kogos zabrac trzeba... Ziomus Lel jedziesz z nami na Ibize? xd ja tez chce mrgreen ninja *wyciaga karteczke i robi liste* Beeczka jedziesz? ja go nie chce, on robi straszne miny... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:28 am
EvilYuki ja go nie chce, on robi straszne miny... crying no wlasnie, zadnych wiecej chlopa niz ja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki ja go nie chce, on robi straszne miny... crying to sie zalozy mu papierowa torbe na glowe wytnie otworki i bedzie git xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki ja go nie chce, on robi straszne miny... crying Beczka czemu miny robisz? straszysz klijentow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Powiedz co a moj lecznicy dotyk cie uzdrowi nie cza, Rodzyn mnie do sanatorium wysyla mrgreen Do senatroium, Dr. BeeWolfa na słonecznym Lazurowym wybrzezu. Mam wziac bikini, czy mnie zamkniesz w piwnicy? weź weź, wole sareniki w naturalnym środowisku, lepiej sie tak je łowi niz jak sa zamkniente ...
Aidanno: Ozzy jest jedynie Pielengniarka.
Leylla: nie nie jest :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:29 am
Aidanna rofl 4laugh AAAaa!! *tulimy* 4laugh to moge jechac czy nie?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:30 am
EvilYuki ja go nie chce, on robi straszne miny... crying nie sa straszniejsze niz, miny Kameleonowej ŻABY z sygnaturki Leyli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:31 am
BeeWolf_san weź weź, wole sareniki w naturalnym środowisku, lepiej sie tak je łowi niz jak sa zamkniente ...
Aidanno: Ozzy jest jedynie Pielengniarka.
Leylla: nie nie jest :dnie lubie takich pielegniarek stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:32 am
Autark: bo co chłopy, przeca my jedziemy na podryw... O.o
Leylla: torba jest git ^^
BeeWolf: bardzo ladne okreslenie "sarenka" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:33 am
EvilYuki Autark: bo co chłopy, przeca my jedziemy na podryw... O.o BeeWolf: bardzo ladne okreslenie "sarenka" 3nodding A ja myslałem, że jedziecie sie kurować :] Też mi sie bardz podoba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san nie sa straszniejsze niz, miny Kameleonowej ŻABY z sygnaturki Leyli alez pan kameleon nie jest straszny... rofl ma bardzo powazna minke xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san EvilYuki ja go nie chce, on robi straszne miny... crying nie sa straszniejsze niz, miny Kameleonowej ŻABY z sygnaturki Leyli polemizowałabym... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|