|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:06 am
Lethiel # TV Themes - Teenage Mutant Ninja Turtles.mp3 [1:27] Turtle power ! scream heart mrgreen LETHI exclaim *biegnie w jej strone i sie przytula* jak my sie dawno nie widzieć exclaim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:13 am
Sir_Snajper Lethiel # TV Themes - Teenage Mutant Ninja Turtles.mp3 [1:27] Turtle power ! scream heart mrgreen LETHI exclaim *biegnie w jej strone i sie przytula* jak my sie dawno nie widzieć exclaim xd Witaj snajperku biggrin heart *tuuuli mocno* *look na niego* nie zimno ci tak ? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:14 am
Autark Lethiel # TV Themes - Teenage Mutant Ninja Turtles.mp3 [1:27] Turtle power ! scream heart mrgreen *przytula sie do jej nozek* whee O.o khem.. tak tak.. witaj ^^' *kiwa butem przyjaznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:17 am
Lethiel Sir_Snajper Lethiel # TV Themes - Teenage Mutant Ninja Turtles.mp3 [1:27] Turtle power ! scream heart mrgreen LETHI exclaim *biegnie w jej strone i sie przytula* jak my sie dawno nie widzieć exclaim xd Witaj snajperku biggrin heart *tuuuli mocno* *look na niego* nie zimno ci tak ? O_o *patrzy na siebie* nie jest mi zimno blaugh ale już muszę iść confused szkoda.. do zobaczenia innym razem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:22 am
Sir_Snajper Lethiel Sir_Snajper Lethiel # TV Themes - Teenage Mutant Ninja Turtles.mp3 [1:27] Turtle power ! scream heart mrgreen LETHI exclaim *biegnie w jej strone i sie przytula* jak my sie dawno nie widzieć exclaim xd Witaj snajperku biggrin heart *tuuuli mocno* *look na niego* nie zimno ci tak ? O_o *patrzy na siebie* nie jest mi zimno blaugh ale już muszę iść confused szkoda.. do zobaczenia innym razem 4laugh milego dnia wink
# The Ultimate Showdown of Ultimate Destiny.mp3 [3:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:32 am
eek eek eek Tel !!!!!!! eek 4laugh *wrzask wstrzasajacy cala gildia* upsi.. redface rofl
*tuli* witam ! mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:39 am
Au... Bryk, co słychować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:41 am
Telandrel Au... Bryk, co słychować? mrgreen *dumna z efektu swojego glosu*
w sumie chyba nic ciekawego rolleyes siedze.. nudzi mi sie, powinnam zrobic obiad, ale jakos nie jestem glodna siora tez wiec co sie bede wysilac xD heart
EDIT: wiesz co ninja wydaje mi sie ze teraz wygladasz lepiej niz z tym angelic szalikiem :3
# Chlopcy Z Placu Broni - [Kocham Cie] Jezioro Szczescia [4:07] *wzdych* heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:45 am
ziąąąą...
właśnie instaluje Ragnaroka... nie chwaląc isę, intuicyjnie, na ślepo xp
jak mi sie uda, to bedzie cud... na razie sie paczuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 7:35 am
...Co za chu*owy dzień...
BeeWolf - zdarza sie,ale czemu tak wulfgarnie ...
...Wybacz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 7:40 am
# Sixpence None The Richer - [None The Richer] Kiss Me [3:29] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 7:41 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Co za chujowy dzień...BeeWolf - zdarza sie,ale czemu tak wulfgarnie ... no co ty Rufusku ? piekny dzien.. sloneczko swieci az sie zyc zachciewa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 7:43 am
Lethiel RUFUS.ABBYSINIAN ...Co za chujowy dzień...BeeWolf - zdarza sie,ale czemu tak wulfgarnie ... no co ty Rufusku ? piekny dzien.. sloneczko swieci az sie zyc zachciewa biggrin ' >wyglada przez okno< W uj nic nie świeci oszukujesz, krolisiu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|