|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:59 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...A teraz to ja stąd na serio idę. ...Sayonara. No tak poczęstunku odemnie nie chciałeś a teraz uciekasz, takie zycie crying 3-sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:00 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai Nyuuuu racja =____=, choc przyznam, ze czasem sie wciagne do trudnego zadania z matmy, lub fizy xd ...Aha. ... No co xd Przy tym nie musze sie uczyc na pamiec... ( I to mowi dziewczyna, ktora wybiera sie na medycyne =__= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:00 pm
to ja sobie pomarudze bo mi jutrzejsze zajecia odwolano crying
ma ktos pozyczyc 742k ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:02 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...A teraz to ja stąd na serio idę. ...Sayonara. Papapa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:02 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Rin_Youkai BeeWolf_san Zapomniałem pominac fakt ze ja na uniwerek zdawałem biologie wink To na czym ty jestes >_> question E no na prawie biggrin Twist, no o czyms nowym smile mrgreen eek to zes mnie zaskoczyl a o czym jesli mozna wiedziec :>?pocioagaja mnie muszki owocowki o białych oczach, a tak naserio to zaczołem sie zastanawiac nad szerokim zastosowaniem tasmy kleiacej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:03 pm
Autark to ja sobie pomarudze bo mi jutrzejsze zajecia odwolano crying ma ktos pozyczyc 742k ? nieststy nie, gdyby to było 741 to taka el 742 g to nie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:03 pm
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...A teraz to ja stąd na serio idę. ...Sayonara. Papapa 3nodding A to ja niewiedzialam, ze na prawo trzeba biologii o.@ bo nie trzeba on chcial sie dostac na biologie ale poszedl na prawo XD
Bee.... talk2hand za jakie grzechy mnie to spotyka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:04 pm
Autark to ja sobie pomarudze bo mi jutrzejsze zajecia odwolano crying ma ktos pozyczyc 742k ? To sie ciesz xd Ja codziennie modle sie, zeby cos nam odwolali =,.= ( niedlugo swieta zostane)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:05 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...A teraz to ja stąd na serio idę. ...Sayonara. Papapa 3nodding A to ja niewiedzialam, ze na prawo trzeba biologii o.@ bo nie trzeba on chcial sie dostac na biologie ale poszedl na prawo XD
Bee.... talk2hand za jakie grzechy mnie to spotyka XDEEe co XD Napewno cos nabroiłas smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:06 pm
BeeWolf_san Autark to ja sobie pomarudze bo mi jutrzejsze zajecia odwolano crying ma ktos pozyczyc 742k ? nieststy nie, gdyby to było 741 to taka el 742 g to nie ... szkoda, no nic dzieki za checi jeszcze tylko 5000 wiadomosci spam do skasowania, I'll kill them all whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:07 pm
Rin_Youkai Autark to ja sobie pomarudze bo mi jutrzejsze zajecia odwolano crying ma ktos pozyczyc 742k ? To sie ciesz xd Ja codziennie modle sie, zeby cos nam odwolali =,.= ( niedlugo swieta zostane) ale jak nie pojde na zjecia to bede musial sie uczyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Twisted_Exile Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...A teraz to ja stąd na serio idę. ...Sayonara. Papapa 3nodding A to ja niewiedzialam, ze na prawo trzeba biologii o.@ bo nie trzeba on chcial sie dostac na biologie ale poszedl na prawo XD
Bee.... talk2hand za jakie grzechy mnie to spotyka XDEEe co XD Napewno cos nabroiłas smile eee nico rolleyes XD
no dobra naroilam ale nie do tego stopnia gonk XD
Pati Yang [jaszczurka]- underlegend
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile bo nie trzeba on chcial sie dostac na biologie ale poszedl na prawo XD To wlasciwie zrozumiale XD Ja tez napoczatku myslalam, zeby na prawo isc. ( cos ta biologia i prawo maja sie blisko x_x )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:10 pm
Loka ja lece , jeszcze chemia czaka... ___ ___'''.
Dobranoc wszystkim whee . Twist trzymaj sie w czwartek 4laugh Bedzie dobrze , ja Ci to gwarantuje cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:10 pm
Rin_Youkai Twisted_Exile bo nie trzeba on chcial sie dostac na biologie ale poszedl na prawo XD To wlasciwie zrozumiale XD Ja tez napoczatku myslalam, zeby na prawo isc. ( cos ta biologia i prawo maja sie blisko x_x ) ale ja po prawie ide na biologie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|