|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:50 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Jest tu ktos kto koleiek nawek ktos byle jaki ? ...Ja wystarczę? No w sumie, ostatecznosci, no mozesz byc. Rufusiku... co tam słychac w wielkimświecie.? Rin ja tez nie mam natchnienia, na biologie... crying eek osz kuna co sie stalo O.oCo to, ze jestem miły czy to ze mowie ze nie mam natchnienia na biologie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:50 pm
BeeWolf_san Rin ja tez nie mam natchnienia, na biologie... crying Ja mam o tyle dobrze, ze moja przyjaciolka to uwielbia ja, wiec ona czyta, a pozniej mi opowiada xd . To jest o wiele przyjemniejsze od otwarcia ksiazki po ktorej 2 zdaniach sie zasypia =_= ( niesamowity srodek nasenny eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:51 pm
BeeWolf_san Co to, ze jestem miły czy to ze mowie ze nie mam natchnienia na biologie ? rolleyes oczywiscie ze o bilogie ... rolleyes przeciez Ty zawsze jestes mily lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:52 pm
RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Jest tu ktos kto koleiek nawek ktos byle jaki ? ...Ja wystarczę? No w sumie, ostatecznosci, no mozesz byc. Rufusiku... co tam słychac w wielkimświecie.? Rin ja tez nie mam natchnienia, na biologie... crying ...Aktualnie to słychać coś z OST'a z "60 Sekund". Moby, tak, to Moby. ...A tak to niewiele słychać w wielkiej wsi. 2030. Moby - [Gone In 60 Seconds OST #03] Flower [3:25] Tak to fajny kawałek. No to marniuteńko marniuteńko. >gzebie palcem t wyłku< chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:54 pm
Rin_Youkai BeeWolf_san Rin ja tez nie mam natchnienia, na biologie... crying Ja mam o tyle dobrze, ze moja przyjaciolka to uwielbia ja, wiec ona czyta, a pozniej mi opowiada xd Zapomniałem pominac fakt ze ja na uniwerek zdawałem biologie wink Twisted a jakos tak ile mozna byslec o biologii... teraz mysle o czym innym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:54 pm
BeeWolf_san 2030. Moby - [Gone In 60 Seconds OST #03] Flower [3:25] Tak to fajny kawałek. No to marniuteńko marniuteńko. >gzebie palcem t wyłku< chcesz? ...Nie, dzięki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:55 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:55 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:57 pm
BeeWolf_san Zapomniałem pominac fakt ze ja na uniwerek zdawałem biologie wink To na czym ty jestes >_> question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:57 pm
BeeWolf_san Rin_Youkai BeeWolf_san Rin ja tez nie mam natchnienia, na biologie... crying Ja mam o tyle dobrze, ze moja przyjaciolka to uwielbia ja, wiec ona czyta, a pozniej mi opowiada xd Zapomniałem pominac fakt ze ja na uniwerek zdawałem biologie wink Twisted a jakos tak ile mozna byslec o biologii... teraz mysle o czym innym. o czyms nowym czy tym co zawsze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:58 pm
...A teraz to ja stąd na serio idę. ...Sayonara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:58 pm
Rin_Youkai BeeWolf_san Zapomniałem pominac fakt ze ja na uniwerek zdawałem biologie wink To na czym ty jestes >_> question E no na prawie biggrin Twist, no o czyms nowym smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:59 pm
BeeWolf_san Rin_Youkai BeeWolf_san Zapomniałem pominac fakt ze ja na uniwerek zdawałem biologie wink To na czym ty jestes >_> question E no na prawie biggrin Twist, no o czyms nowym smile mrgreen eek to zes mnie zaskoczyl a o czym jesli mozna wiedziec :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|