|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:07 pm
Twisted_Exile no i mam nadzieje ze wiecej to sie nie powtorzy rozowy kolor oraz wszyscy jego wyznawcy Ci teraz przebaczaja ale jak to sie powtorzy to... pirate ...To?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:09 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Twisted_Exile no i mam nadzieje ze wiecej to sie nie powtorzy rozowy kolor oraz wszyscy jego wyznawcy Ci teraz przebaczaja ale jak to sie powtorzy to... pirate ...To? ninja to byla zlowieszcza pauza :] ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:10 pm
Twisted_Exile RUFUS.ABBYSINIAN Twisted_Exile no i mam nadzieje ze wiecej to sie nie powtorzy rozowy kolor oraz wszyscy jego wyznawcy Ci teraz przebaczaja ale jak to sie powtorzy to... pirate ...To? ninja to byla zlowieszcza pauza :] ninja ...Aha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:42 pm
Jest tu ktos kto koleiek nawek ktos byle jaki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam whee , a ja dalej nie ruszylam nawet ani jednej strony z biologii xp cos dzis natchnienia nie mam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Jest tu ktos kto koleiek nawek ktos byle jaki ? ...Ja wystarczę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:43 pm
Rin_Youkai Witam whee , a ja dalej nie ruszylam nawet ani jednej strony z biologii xp cos dzis natchnienia nie mam XD ...Ja na biologię chyba nigdy nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:45 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai Witam whee , a ja dalej nie ruszylam nawet ani jednej strony z biologii xp cos dzis natchnienia nie mam XD ...Ja na biologię chyba nigdy nie mam... Zwlaszcza gdy mam pasjonujacy tematy o np szkarlupniach i ich otworach odbytowych , ktorych wlasciwie nie uzywaja bo i tak inaczej wydalaja metabolity =_='' BOszzzz o czym ja sie ucze ____ ____
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:46 pm
RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Jest tu ktos kto koleiek nawek ktos byle jaki ? ...Ja wystarczę? No w sumie, ostatecznosci, no mozesz byc. Rufusiku... co tam słychac w wielkimświecie.? Rin ja tez nie mam natchnienia, na biologie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:47 pm
Rin_Youkai BOszzzz o czym ja sie ucze ____ ____ ...Nie Ty jedna zadajesz sobie to pytanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:49 pm
BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Jest tu ktos kto koleiek nawek ktos byle jaki ? ...Ja wystarczę? No w sumie, ostatecznosci, no mozesz byc. Rufusiku... co tam słychac w wielkimświecie.? Rin ja tez nie mam natchnienia, na biologie... crying eek osz kuna co sie stalo O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:49 pm
BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Jest tu ktos kto koleiek nawek ktos byle jaki ? ...Ja wystarczę? No w sumie, ostatecznosci, no mozesz byc. Rufusiku... co tam słychac w wielkimświecie.? Rin ja tez nie mam natchnienia, na biologie... crying ...Aktualnie to słychać coś z OST'a z "60 Sekund". Moby, tak, to Moby. ...A tak to niewiele słychać w wielkiej wsi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|