|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:07 am
Aidanna FALCONE *skok na niego i tuli* whee jakie miłe powitanie az sie wzruszyłem crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:08 am
Falcone EvilYuki # Fasolinki- "Czy ktoś widział Dziub-Dziuba?" Odwala mi już stare na bank Chuck Norris widział dziub dziuba XD Przypuszczalnie... Aidy, wciaz jestem we wrzesniu... oki, ide... zrobie se kakałko i bede tak pisac do nocy, ogladajac w miedzyczasie telewizje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:09 am
EvilYuki # Fasolinki- "Czy ktoś widział Dziub-Dziuba?" Odwala mi już stare *drapie sie w glowe* a to nie "kaczki z nowej paczki" to spiewaly O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:09 am
EvilYuki Falcone EvilYuki # Fasolinki- "Czy ktoś widział Dziub-Dziuba?" Odwala mi już stare na bank Chuck Norris widział dziub dziuba XD Przypuszczalnie... Aidy, wciaz jestem we wrzesniu... oki, ide... zrobie se kakałko i bede tak pisac do nocy, ogladajac w miedzyczasie telewizje... powodzenia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:10 am
Falcone Aidanna FALCONE *skok na niego i tuli* whee jakie miłe powitanie az sie wzruszyłem crying xd no widzisz... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:11 am
EvilYuki Falcone EvilYuki # Fasolinki- "Czy ktoś widział Dziub-Dziuba?" Odwala mi już stare na bank Chuck Norris widział dziub dziuba XD Przypuszczalnie... Aidy, wciaz jestem we wrzesniu... oki, ide... zrobie se kakałko i bede tak pisac do nocy, ogladajac w miedzyczasie telewizje... bidna xp talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:20 am
Aidanna EvilYuki Falcone EvilYuki # Fasolinki- "Czy ktoś widział Dziub-Dziuba?" Odwala mi już stare na bank Chuck Norris widział dziub dziuba XD Przypuszczalnie... Aidy, wciaz jestem we wrzesniu... oki, ide... zrobie se kakałko i bede tak pisac do nocy, ogladajac w miedzyczasie telewizje... bidna xp talk2hand ja bym to zlał na jej miejscu xd i pewnie dlatego bede puszki w przyszłosci zbierał zeby miec na piwo XD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:36 am
kto z was umie animacje we fleszu zrobic?
zmusilabym te osobe do zrobienia 30-sekundowej animacji pod fragment piosenki "Czy ktos widzial Dziub-Dziuba" ^_^
Twisted, faktycznie, jednak "Kaczki z Nowej Paczki" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:41 am
EvilYuki kto z was umie animacje we fleszu zrobic? zmusilabym te osobe do zrobienia 30-sekundowej animacji pod fragment piosenki "Czy ktos widzial Dziub-Dziuba" ^_^ Twisted, faktycznie, jednak "Kaczki z Nowej Paczki" 3nodding ninja zaraz bedzie ze jakas fanka jestem czy cos rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:44 am
Twisted_Exile EvilYuki kto z was umie animacje we fleszu zrobic? zmusilabym te osobe do zrobienia 30-sekundowej animacji pod fragment piosenki "Czy ktos widzial Dziub-Dziuba" ^_^ Twisted, faktycznie, jednak "Kaczki z Nowej Paczki" 3nodding ninja zaraz bedzie ze jakas fanka jestem czy cos rofl nie śmiem tak twierdzić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:45 am
EvilYuki Twisted_Exile EvilYuki kto z was umie animacje we fleszu zrobic? zmusilabym te osobe do zrobienia 30-sekundowej animacji pod fragment piosenki "Czy ktos widzial Dziub-Dziuba" ^_^ Twisted, faktycznie, jednak "Kaczki z Nowej Paczki" 3nodding ninja zaraz bedzie ze jakas fanka jestem czy cos rofl nie śmiem tak twierdzić wink jak tam zdobywanie bustiera?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:49 am
Twisted_Exile EvilYuki Twisted_Exile EvilYuki kto z was umie animacje we fleszu zrobic? zmusilabym te osobe do zrobienia 30-sekundowej animacji pod fragment piosenki "Czy ktos widzial Dziub-Dziuba" ^_^ Twisted, faktycznie, jednak "Kaczki z Nowej Paczki" 3nodding ninja zaraz bedzie ze jakas fanka jestem czy cos rofl nie śmiem tak twierdzić wink jak tam zdobywanie bustiera? jakos nikt sie nie skusil... dziwaki... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:53 am
EvilYuki jakos nikt sie nie skusil... dziwaki... mrgreen mowie sprzedaj itemy szybciej trafisz chetnego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:55 am
Twisted_Exile EvilYuki jakos nikt sie nie skusil... dziwaki... mrgreen mowie sprzedaj itemy szybciej trafisz chetnego wink sprobuje, ale jakos nikt sie nie kusi na moje przedmioty ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:57 am
EvilYuki Twisted_Exile EvilYuki jakos nikt sie nie skusil... dziwaki... mrgreen mowie sprzedaj itemy szybciej trafisz chetnego wink sprobuje, ale jakos nikt sie nie kusi na moje przedmioty ^_- jesli dawna makret whore moze Ci doradzic to wyzruc blizzne za 9999 albo przeczekaj noc :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|