|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:50 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna ogladaliscie puchatka? xd a ja juz ogladalam muminki i puchatka... wiesz co Rin wstydaj sie... zeby zapomniec xd stressed stressed stressed Zly zgredek Zly! XD Ja Kochalam ten tekst: Moj ksieciunio, Toldi podnozek XD hehe... przypomnialo mi sie jak Ozz fajnie mowi jak toldi... ale nie powiem co rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:52 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna a ja juz ogladalam muminki i puchatka... wiesz co Rin wstydaj sie... zeby zapomniec xd stressed stressed stressed Zly zgredek Zly! XD Ja Kochalam ten tekst: Moj ksieciunio, Toldi podnozek XD hehe... przypomnialo mi sie jak Ozz fajnie mowi jak toldi... ale nie powiem co rofl To moj brat byl wykapanym Ksieciunio XD Zawsze tak do niego wszyscy gadali xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:55 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Puchatek Rulezz xd i Gargamel, ktory mieszka w moim tapczanie XD leca jeszcze smerfy czy ne? xd ja to pamietam jak mial byc teraz pierwszy odcinek smerfow a ja bylam na wycieczce szkolej... mamy kolacje wszyscy coc chwile zerkaja ktora godzina... za 5 dziewietnasta wszyscy leca do pokoju z wlaczaja tellewizor i jak male dzieci siedza przed telewizorem poturecku 5cm od tv xd to bylo piekne 4laugh Tak... ehh to byly czasy xd a to z tym tv to teraz bylo... tak w maju tamtego roku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:57 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna a ja juz ogladalam muminki i puchatka... wiesz co Rin wstydaj sie... zeby zapomniec xd stressed stressed stressed Zly zgredek Zly! XD Ja Kochalam ten tekst: Moj ksieciunio, Toldi podnozek XD hehe... przypomnialo mi sie jak Ozz fajnie mowi jak toldi... ale nie powiem co rofl To moj brat byl wykapanym Ksieciunio XD Zawsze tak do niego wszyscy gadali xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:57 am
ninja teraz sie oglada teletubisie i inny szajs ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:58 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Puchatek Rulezz xd i Gargamel, ktory mieszka w moim tapczanie XD leca jeszcze smerfy czy ne? xd ja to pamietam jak mial byc teraz pierwszy odcinek smerfow a ja bylam na wycieczce szkolej... mamy kolacje wszyscy coc chwile zerkaja ktora godzina... za 5 dziewietnasta wszyscy leca do pokoju z wlaczaja tellewizor i jak male dzieci siedza przed telewizorem poturecku 5cm od tv xd to bylo piekne 4laugh Tak... ehh to byly czasy xd a to z tym tv to teraz bylo... tak w maju tamtego roku xd Aaaa XD O Kocham Mai XD ( mam urodziny xd ) i w ogole fajny miesiac XD. Loka ja lece .__. Papap wszystkim XD Malym i Duzym. Kulfonom i Monikom XD Gargamelom i Smufom Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:59 am
Twisted_Exile ninja teraz sie oglada teletubisie i inny szajs ninja teletubisie sa takie wciagajace wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:01 am
Twisted_Exile ninja teraz sie oglada teletubisie i inny szajs ninja mnie teletubisoe przerazaja... nie na moje nerwy to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Puchatek Rulezz xd i Gargamel, ktory mieszka w moim tapczanie XD leca jeszcze smerfy czy ne? xd ja to pamietam jak mial byc teraz pierwszy odcinek smerfow a ja bylam na wycieczce szkolej... mamy kolacje wszyscy coc chwile zerkaja ktora godzina... za 5 dziewietnasta wszyscy leca do pokoju z wlaczaja tellewizor i jak male dzieci siedza przed telewizorem poturecku 5cm od tv xd to bylo piekne 4laugh Tak... ehh to byly czasy xd a to z tym tv to teraz bylo... tak w maju tamtego roku xd Aaaa XD O Kocham Mai XD ( mam urodziny xd ) i w ogole fajny miesiac XD. Loka ja lece .__. Papap wszystkim XD Malym i Duzym. Kulfonom i Monikom XD Gargamelom i Smufom Xd pAA 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twisted_Exile ninja teraz sie oglada teletubisie i inny szajs ninja teletubisie sa takie wciagajace wink *przytula sie do nozki Omi* brakowalo nam Ciebie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:04 am
# Fasolinki- "Czy ktoś widział Dziub-Dziuba?"
Odwala mi już stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:06 am
FALCONE *skok na niego i tuli* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:06 am
EvilYuki # Fasolinki- "Czy ktoś widział Dziub-Dziuba?" Odwala mi już stare na bank Chuck Norris widział dziub dziuba XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:07 am
EvilYuki # Fasolinki- "Czy ktoś widział Dziub-Dziuba?" Odwala mi już stare przepisywanie zeszytow jest ZLE gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|