|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:39 am
Rin_Youkai Mr-Syf Rin_Youkai Nightcatt no w adidasach to wspolczuje neutral Nie tak zle... gorzej jak sie bloto robi =_= ehh chyba wybiore sie do obuwniczego stare . Autark co zes zamilkl xd jesli chcesz to ja moge cie powkurzac... NIe dzieki, mam sie jeszcze dzis zamiar uczyc XD a moze choc troszke??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:40 am
Rin_Youkai Nightcatt Autark whee slucham, ja na zwierzatkach sie nie znam, wiem tylko,ze i ludzie potrafia byc dzicy i nieokrzesani on na mnie probuje mrgreen a wy na zywo sie znacie ?? ( pytam serio XD ) spotykamy sie tylko na niby hahahaah rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:40 am
Mr-Syf Aidanna ogladaliscie puchatka? xd stare no co? ja mam sentyment do baj z dziecinstwa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:41 am
Mr-Syf Rin_Youkai Mr-Syf jesli chcesz to ja moge cie powkurzac... NIe dzieki, mam sie jeszcze dzis zamiar uczyc XD a moze choc troszke?? NIe, nie, nie T___T ja mam slabe nerwy =___=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:41 am
Aidanna Mr-Syf Aidanna ogladaliscie puchatka? xd stare no co? ja mam sentyment do baj z dziecinstwa xd ja jakos nie zabardzo... wole sie bawic grzybem miedzy palcami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:42 am
Rin_Youkai Mr-Syf Rin_Youkai Mr-Syf jesli chcesz to ja moge cie powkurzac... NIe dzieki, mam sie jeszcze dzis zamiar uczyc XD a moze choc troszke?? NIe, nie, nie T___T ja mam slabe nerwy =___= trudna jestes... Ley mozna przynajmniej pobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:43 am
Rin_Youkai Aidanna ogladaliscie puchatka? xd a ja juz ogladalam muminki i puchatka... wiesz co Rin wstydaj sie... zeby zapomniec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:43 am
Aidanna Mr-Syf Aidanna ogladaliscie puchatka? xd stare no co? ja mam sentyment do baj z dziecinstwa xd Puchatek Rulezz xd i Gargamel, ktory mieszka w moim tapczanie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:45 am
Mr-Syf trudna jestes... Ley mozna przynajmniej pobic... Jak to mawia moj Katecheta : Kasiu... Jaka ty jestes dobra, ty nigdy nic nie chesz. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:46 am
Mr-Syf Aidanna Mr-Syf Aidanna ogladaliscie puchatka? xd stare no co? ja mam sentyment do baj z dziecinstwa xd ja jakos nie zabardzo... wole sie bawic grzybem miedzy palcami co kto lubi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:46 am
Nightcatt Rin_Youkai Nightcatt Autark whee slucham, ja na zwierzatkach sie nie znam, wiem tylko,ze i ludzie potrafia byc dzicy i nieokrzesani on na mnie probuje mrgreen a wy na zywo sie znacie ?? ( pytam serio XD ) spotykamy sie tylko na niby hahahaah rofl *daje buziaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:47 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna ogladaliscie puchatka? xd a ja juz ogladalam muminki i puchatka... wiesz co Rin wstydaj sie... zeby zapomniec xd stressed stressed stressed Zly zgredek Zly! XD Ja Kochalam ten tekst: Moj ksieciunio, Toldi podnozek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:47 am
Aidanna Mr-Syf Aidanna Mr-Syf Aidanna ogladaliscie puchatka? xd stare no co? ja mam sentyment do baj z dziecinstwa xd ja jakos nie zabardzo... wole sie bawic grzybem miedzy palcami co kto lubi xp ehhh... dawno sie nie mylem... czas najwyzszy na kopiel... KTO MNIE UMYJE??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:48 am
Rin_Youkai Aidanna Mr-Syf Aidanna ogladaliscie puchatka? xd stare no co? ja mam sentyment do baj z dziecinstwa xd Puchatek Rulezz xd i Gargamel, ktory mieszka w moim tapczanie XD leca jeszcze smerfy czy ne? xd ja to pamietam jak mial byc teraz pierwszy odcinek smerfow a ja bylam na wycieczce szkolej... mamy kolacje wszyscy coc chwile zerkaja ktora godzina... za 5 dziewietnasta wszyscy leca do pokoju z wlaczaja tellewizor i jak male dzieci siedza przed telewizorem poturecku 5cm od tv xd to bylo piekne 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:50 am
Aidanna Rin_Youkai Puchatek Rulezz xd i Gargamel, ktory mieszka w moim tapczanie XD leca jeszcze smerfy czy ne? xd ja to pamietam jak mial byc teraz pierwszy odcinek smerfow a ja bylam na wycieczce szkolej... mamy kolacje wszyscy coc chwile zerkaja ktora godzina... za 5 dziewietnasta wszyscy leca do pokoju z wlaczaja tellewizor i jak male dzieci siedza przed telewizorem poturecku 5cm od tv xd to bylo piekne 4laugh Tak... ehh to byly czasy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|