|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:24 am
araby mają dzikosc w sobie i respekt do ludzi za to je kocham a przy okazji sa piekne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:26 am
Nightcatt araby mają dzikosc w sobie i respekt do ludzi za to je kocham a przy okazji sa piekne Mraaal 4laugh i sa ... male =_= XDDD Wielkopolskie sa wielgachne XDD Te to jak na czlowieka nadepna to boli --__--''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:27 am
Rin_Youkai Nightcatt araby mają dzikosc w sobie i respekt do ludzi za to je kocham a przy okazji sa piekne Mraaal 4laugh i sa ... male =_= XDDD Wielkopolskie sa wielgachne XDD Te to jak na czlowieka nadepna to boli --__--'' polecam glany do stajni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:30 am
Nightcatt Rin_Youkai Nightcatt araby mają dzikosc w sobie i respekt do ludzi za to je kocham a przy okazji sa piekne Mraaal 4laugh i sa ... male =_= XDDD Wielkopolskie sa wielgachne XDD Te to jak na czlowieka nadepna to boli --__--'' polecam glany do stajni Mialam i mi sie rozwalily ;_____; Teraz adidaski sa XDD Ja kocham, jak one sie wyrywaja i biegna galopem whee ahh dzikosc jest boska!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:30 am
no w adidasach to wspolczuje neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:32 am
Nightcatt no w adidasach to wspolczuje neutral Nie tak zle... gorzej jak sie bloto robi =_= ehh chyba wybiore sie do obuwniczego stare . Autark co zes zamilkl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:33 am
Rin_Youkai Nightcatt no w adidasach to wspolczuje neutral Nie tak zle... gorzej jak sie bloto robi =_= ehh chyba wybiore sie do obuwniczego stare . Autark co zes zamilkl xd jesli chcesz to ja moge cie powkurzac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:34 am
whee slucham, ja na zwierzatkach sie nie znam, wiem tylko,ze i ludzie potrafia byc dzicy i nieokrzesani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:34 am
ogladaliscie puchatka? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:35 am
Aidanna ogladaliscie puchatka? xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:35 am
Autark whee slucham, ja na zwierzatkach sie nie znam, wiem tylko,ze i ludzie potrafia byc dzicy i nieokrzesani Najwarzniejsze by czlowiek szanowal i dbal o nie. Nienawidze ludzi ktorzy krzywdza zwierzeta scream . Moze i ty bys troche poprobowal z konikami xd question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:36 am
Autark whee slucham, ja na zwierzatkach sie nie znam, wiem tylko,ze i ludzie potrafia byc dzicy i nieokrzesani on na mnie probuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:36 am
Aidanna ogladaliscie puchatka? xd stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:37 am
Mr-Syf Rin_Youkai Nightcatt no w adidasach to wspolczuje neutral Nie tak zle... gorzej jak sie bloto robi =_= ehh chyba wybiore sie do obuwniczego stare . Autark co zes zamilkl xd jesli chcesz to ja moge cie powkurzac... NIe dzieki, mam sie jeszcze dzis zamiar uczyc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:38 am
Nightcatt Autark whee slucham, ja na zwierzatkach sie nie znam, wiem tylko,ze i ludzie potrafia byc dzicy i nieokrzesani on na mnie probuje mrgreen a wy na zywo sie znacie ?? ( pytam serio XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|