|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:06 am
slicznie kochany slicznie 4laugh jestem z ciebie dumna robmy sie w jajko dalej heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:06 am
EvilYuki Rin_Youkai A Paulina sie zwiesz?? wink no niebardzo... 3nodding A jak Ci w ogole na imie mrgreen question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:08 am
Rin_Youkai Ja dziewica je i dziewica chce zostac ninja Lovelasom mowimy nieeeeee !! ninja Kiedy naucze sie odpychac chlopakow silowo =_='' Niedlugo slowa przestana starczec __ ___'' XD przepraszam, to chyba jakis odruch, nie wiem, ... to przez medytacje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:10 am
Autark Rin_Youkai Ja dziewica je i dziewica chce zostac ninja Lovelasom mowimy nieeeeee !! ninja Kiedy naucze sie odpychac chlopakow silowo =_='' Niedlugo slowa przestana starczec __ ___'' XD przepraszam, to chyba jakis odruch, nie wiem, ... to przez medytacje crying Odruch bezwarunkowy cooo ?? T___T Niedosc, ze ogier w stajni to jeszcze ty .___. ehhh mam pecha =_='''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:11 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai A Paulina sie zwiesz?? wink no niebardzo... 3nodding A jak Ci w ogole na imie mrgreen question Dorotka 4laugh ide przepisywac dalej =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:11 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Ja dziewica je i dziewica chce zostac ninja Lovelasom mowimy nieeeeee !! ninja Kiedy naucze sie odpychac chlopakow silowo =_='' Niedlugo slowa przestana starczec __ ___'' XD przepraszam, to chyba jakis odruch, nie wiem, ... to przez medytacje crying Odruch bezwarunkowy cooo ?? T___T Niedosc, ze ogier w stajni to jeszcze ty .___. ehhh mam pecha =_=''' ale widze Skarbie ze wybierasz te z moją pasją koniki rofl moje wierne slonce 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:12 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai A Paulina sie zwiesz?? wink no niebardzo... 3nodding A jak Ci w ogole na imie mrgreen question Dorotka 4laugh ide przepisywac dalej ==' Fajnie 4laugh A ja czekam na noc = ='' XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:15 am
Nightcatt ale widze Skarbie ze wybierasz te z moją pasją koniki rofl moje wierne slonce 4laugh Ja sie w malrzenstwa nie mieszam... XD Jej ty tez kochasz konie 4laugh ?? Nyuuuu ktos z pokrewna dusza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:17 am
Rin_Youkai Nightcatt ale widze Skarbie ze wybierasz te z moją pasją koniki rofl moje wierne slonce 4laugh Ja sie w malrzenstwa nie mieszam... XD Jej ty tez kochasz konie 4laugh ?? Nyuuuu ktos z pokrewna dusza xd technik rolnictwa jestem pisalam prace o koniach,pracowalam z konmi i kocham konie i nie jestesmy malzenstwem whee milo mi ciebie poznac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:18 am
Nightcatt Rin_Youkai Nightcatt ale widze Skarbie ze wybierasz te z moją pasją koniki rofl moje wierne slonce 4laugh Ja sie w malrzenstwa nie mieszam... XD Jej ty tez kochasz konie 4laugh ?? Nyuuuu ktos z pokrewna dusza xd technik rolnictwa jestem pisalam prace o koniach,pracowalam z konmi i kocham konie i nie jestesmy malzenstwem whee milo mi ciebie poznac rofl MI rowniez whee Jej ja mam pelno kolezanek na kierunku ten co ty whee ( wlasnie przez konie sie z nimi poznalam ). Dobra jakie lubisz najbardzije ?? mrgreen ( charakterek i plec )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:19 am
Rin_Youkai Nightcatt ale widze Skarbie ze wybierasz te z moją pasją koniki rofl moje wierne slonce 4laugh Ja sie w malrzenstwa nie mieszam... XD Jej ty tez kochasz konie 4laugh ?? Nyuuuu ktos z pokrewna dusza xd a ja sie mieszam w malzenstwa, a raczej ktos mnie w nie miesza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:20 am
phona mialam i dlatego mnie nie bylo mrgreen ale i tak juz znikam xd paaaaaaaaaaaaaaaa *cmoka pana syfka* ja wcale nie chce rakladac rodziny twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:20 am
Autark Rin_Youkai Nightcatt ale widze Skarbie ze wybierasz te z moją pasją koniki rofl moje wierne slonce 4laugh Ja sie w malrzenstwa nie mieszam... XD Jej ty tez kochasz konie 4laugh ?? Nyuuuu ktos z pokrewna dusza xd a ja sie mieszam w malzenstwa, a raczej ktos mnie w nie miesza mrgreen daj buziaczka. ARABY exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:23 am
Nightcatt Autark Rin_Youkai Nightcatt ale widze Skarbie ze wybierasz te z moją pasją koniki rofl moje wierne slonce 4laugh Ja sie w malrzenstwa nie mieszam... XD Jej ty tez kochasz konie 4laugh ?? Nyuuuu ktos z pokrewna dusza xd a ja sie mieszam w malzenstwa, a raczej ktos mnie w nie miesza mrgreen daj buziaczka. ARABY exclaim exclaim czuje sie wykorzystywany redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:23 am
Nightcatt Autark Rin_Youkai Nightcatt ale widze Skarbie ze wybierasz te z moją pasją koniki rofl moje wierne slonce 4laugh Ja sie w malrzenstwa nie mieszam... XD Jej ty tez kochasz konie 4laugh ?? Nyuuuu ktos z pokrewna dusza xd a ja sie mieszam w malzenstwa, a raczej ktos mnie w nie miesza mrgreen daj buziaczka. ARABY exclaim exclaim MMmm 4laugh Arabyyysa takie, takie.... takie... inteligentne i w ogole jakos inaczje do czlowieka podchodza xd . Ja wlasnie teraz jednego takiego szkole to ma doslownie niebieskie oczy @+++@ !!! Husiu sie nazywa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|