|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:52 am
Twisted_Exile czy to byl sygnal ze kot ma sobie pojsc a myszki beda harcowaly sobie do woli wink ? akurat na dzis skonczylam nauke :] whee na dzis koniec nauki whee jak ja dawno tego nie slyszalem sweatdrop mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:52 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Chillout Moods - Ryuichi Sakamoto & David Sylvian - Forbidden colours. Posluchaj ze mna sobie _^_ . Jesli ty nie chcesz na tapczanie to ja zajde do Ciebie XD no to zapraszam do mnie whee *wlancza Frou Frou:Must be dreaming* Chyba sie nie zrozumielismy ... * wrzuca Autarka do iglo i sama wchodzi opatulona tak, ze ja ledwo wiadac XD * xd beda mnie wykorzystywac redface whee Ohohoho jeszcze czego XD Zamkne Cie i sobie pojde XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:54 am
EvilYuki Ha, przepisalam 5 lekcji ^^ (przepisuje zeszyt z gejografii ^^') jestem z Ciebie dumna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ohohoho jeszcze czego XD Zamkne Cie i sobie pojde XD przepraszam, juz nie bede whee *nuci Frou Frou:Must be dreaming* #czesc Yuki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf to my juz rodzina jestesmy?? o boze... az taka skleroze mam... nie... to metafora taka xp ale skoro chcesz xd raczej ty bardziej chcesz niz ja... ale to musi najpierw slub byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ha, przepisalam 5 lekcji ^^ (przepisuje zeszyt z gejografii ^^') A ja sobie noc na lakcje rezerwuje XD Zapomnialam Ci powiedziec, ze wygladasz jak moja przyjaciolka XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:56 am
Autark Rin_Youkai Ohohoho jeszcze czego XD Zamkne Cie i sobie pojde XD przepraszam, juz nie bede whee *nuci Frou Frou:Must be dreaming* #czesc Yuki mrgreen * Przebiera sie w koszule nocna i siada na srodku pokoju * medytacje czas zaczac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael http://s8.bitefight.ql/c.php?uid=37338 kliknijcie nie klikajcie!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki Ha, przepisalam 5 lekcji ^^ (przepisuje zeszyt z gejografii ^^') A ja sobie noc na lakcje rezerwuje XD Zapomnialam Ci powiedziec, ze wygladasz jak moja przyjaciolka XDD a moze to ja? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:58 am
Autark Iael http://s8.bitefight.ql/c.php?uid=37338 kliknijcie nie klikajcie!!!!!!!!!!!!!! Przeca, kazdy juz wie co to jest ninja ja sama nawet w to gram XD Tylko, ze ja cicho ciemna wilkolaczka ninja muahahahahh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:59 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Ohohoho jeszcze czego XD Zamkne Cie i sobie pojde XD przepraszam, juz nie bede whee *nuci Frou Frou:Must be dreaming* #czesc Yuki mrgreen * Przebiera sie w koszule nocna i siada na srodku pokoju * medytacje czas zaczac mrgreen *siada na przeciwko niej* *jedna lapke kledzie kolo jej uszka, powoli acz stanowco caluje ja w szyje, jednoczesnie wychyla jej talie do tylu, przez co po chwili leza na podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:00 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Ha, przepisalam 5 lekcji ^^ (przepisuje zeszyt z gejografii ^^') A ja sobie noc na lakcje rezerwuje XD Zapomnialam Ci powiedziec, ze wygladasz jak moja przyjaciolka XDD a moze to ja? mrgreen A Paulina sie zwiesz?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:03 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Ha, przepisalam 5 lekcji ^^ (przepisuje zeszyt z gejografii ^^') A ja sobie noc na lakcje rezerwuje XD Zapomnialam Ci powiedziec, ze wygladasz jak moja przyjaciolka XDD a moze to ja? mrgreen A Paulina sie zwiesz?? wink no niebardzo... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:04 am
Autark Rin_Youkai * Przebiera sie w koszule nocna i siada na srodku pokoju * medytacje czas zaczac mrgreen *siada na przeciwko niej* *jedna lapke kledzie kolo jej uszka, powoli acz stanowco caluje ja w szyje, jednoczesnie wychyla jej talie do tylu, przez co po chwili leza na podlodze* Ja dziewica je i dziewica chce zostac ninja Lovelasom mowimy nieeeeee !! ninja Kiedy naucze sie odpychac chlopakow silowo =_='' Niedlugo slowa przestana starczec __ ___'' XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|