|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:42 am
Twisted_Exile Rin_Youkai Twisted_Exile ninja bry...a moze nie bry...whatever... ninja Hej ninja Stawiam na to 2 stare , ja mam 70 stron z bioli na jutro umiec, a nawet nie zajrzalam do ksiazki =_= tia a w czwartek bedzie moje byc albo nie byc na uczelni stressed nie lam sie, w koncu kogo maja przepuscic jak nie nasza wspaniala moderatorke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:42 am
Mr-Syf a wiec moge cie pobic, wywrucic na ziemie i kopac??? a moze kupic ci worek treningowy?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:43 am
Twisted_Exile nie dzieki e tam co to dla mnie nauczyc sie pol roku w kilka dni 4laugh ... stare zawsze wiedzialam ze jestes zdolna 4laugh xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:44 am
Rin_Youkai Chillout Moods - Ryuichi Sakamoto & David Sylvian - Forbidden colours. Posluchaj ze mna sobie _^_ . Jesli ty nie chcesz na tapczanie to ja zajde do Ciebie XD no to zapraszam do mnie whee *wlancza Frou Frou:Must be dreaming*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Rin_Youkai Twisted_Exile tia a w czwartek bedzie moje byc albo nie byc na uczelni stressed Oz ku... domokun xp domokun powodzenia... nie dzieki e tam co to dla mnie nauczyc sie pol roku w kilka dni 4laugh ... stare XDD Bedzie dobrze _^_, zobaczysz whee . Dasz rade whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf a wiec moge cie pobic, wywrucic na ziemie i kopac??? a moze kupic ci worek treningowy?? rofl ty jestes moim workiem... *tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:45 am
Autark Twisted_Exile Rin_Youkai Twisted_Exile ninja bry...a moze nie bry...whatever... ninja Hej ninja Stawiam na to 2 stare , ja mam 70 stron z bioli na jutro umiec, a nawet nie zajrzalam do ksiazki =_= tia a w czwartek bedzie moje byc albo nie byc na uczelni stressed nie lam sie, w koncu kogo maja przepuscic jak nie nasza wspaniala moderatorke wink czegos chcesz bo taki mily jestes wink ? zartuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:46 am
Autark Rin_Youkai Chillout Moods - Ryuichi Sakamoto & David Sylvian - Forbidden colours. Posluchaj ze mna sobie _^_ . Jesli ty nie chcesz na tapczanie to ja zajde do Ciebie XD no to zapraszam do mnie whee *wlancza Frou Frou:Must be dreaming* Chyba sie nie zrozumielismy ... * wrzuca Autarka do iglo i sama wchodzi opatulona tak, ze ja ledwo wiadac XD * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:48 am
Mr-Syf ty jestes moim workiem... *tuli* szykuje sie przemoc w rodzinie rofl xd :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:48 am
Twisted_Exile czegos chcesz bo taki mily jestes wink ? zartuje wink no to moze tak myk do notatek, my tu sobie jakos poradzimy (jakas mala szansa na to istnieje), myk do ksiazek ale to juz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:49 am
Leylla Mr-Syf ty jestes moim workiem... *tuli* szykuje sie przemoc w rodzinie rofl xd :* to my juz rodzina jestesmy?? o boze... az taka skleroze mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:49 am
Autark Twisted_Exile czegos chcesz bo taki mily jestes wink ? zartuje wink no to moze tak myk do notatek, my tu sobie jakos poradzimy (jakas mala szansa na to istnieje), myk do ksiazek ale to juz wink czy to byl sygnal ze kot ma sobie pojsc a myszki beda harcowaly sobie do woli wink ? akurat na dzis skonczylam nauke :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:50 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Chillout Moods - Ryuichi Sakamoto & David Sylvian - Forbidden colours. Posluchaj ze mna sobie _^_ . Jesli ty nie chcesz na tapczanie to ja zajde do Ciebie XD no to zapraszam do mnie whee *wlancza Frou Frou:Must be dreaming* Chyba sie nie zrozumielismy ... * wrzuca Autarka do iglo i sama wchodzi opatulona tak, ze ja ledwo wiadac XD * xd beda mnie wykorzystywac redface whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:51 am
Mr-Syf to my juz rodzina jestesmy?? o boze... az taka skleroze mam... nie... to metafora taka xp ale skoro chcesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|