|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:23 am
Autark Rin_Youkai Ja Ci mowie Ley, ze on jakis dziwny jest x-X moze ledwo kontaktuje, ale to jakis podszywaniec ninja *przytula sie do jej nozek* witam mrgreen A ty gdzie ninja * zaklada kostium eskimoski * Lovelasom mowimy stanowcze nie XD( Informatykom stanowcze Tak XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:23 am
Rin_Youkai Kogos podmienilo UFO i to nie bylam ja XD ja ja ja! mrgreen mnie podmienili xd 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:24 am
Leylla Rin_Youkai Kogos podmienilo UFO i to nie bylam ja XD ja ja ja! mrgreen mnie podmienili xd 4laugh heart Nie ty ! Chowaj sie! Chowaj ta reke XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:24 am
alaaaaa.... crying ty bys lepiej calowal ten nosek a nie go gryzl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:25 am
Rin_Youkai Nie ty ! Chowaj sie! Chowaj ta reke XDD ninja mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:25 am
Leylla alaaaaa.... crying ty bys lepiej calowal ten nosek a nie go gryzl rofl No... troche "normalnosci" jego powrocilo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:26 am
Leylla alaaaaa.... crying ty bys lepiej calowal ten nosek a nie go gryzl rofl *kopie w noge i caluje w nosek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:27 am
Mr-Syf *kopie w noge i caluje w nosek* sadysta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:29 am
Leylla Mr-Syf *kopie w noge i caluje w nosek* sadysta xd *gladzi po twarzyczce* taki juz jestem... palant ktory na ciebie nie zasluguje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:29 am
Autark Rin_Youkai Kogos podmienilo UFO i to nie bylam ja XD *ciagle tuli sie dojej nozki* whee Ja juz cos na ten tamet powiedzialam XD ( patrz troche wyzje ), a pozniej znowy bedzie, ze ja tylko ich wykorzystuje =___=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:30 am
Mr-Syf Leylla Mr-Syf *kopie w noge i caluje w nosek* sadysta xd *gladzi po twarzyczce* taki juz jestem... palant ktory na ciebie nie zasluguje... NIe! On na pewno jest podmieniony! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:31 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Kogos podmienilo UFO i to nie bylam ja XD *ciagle tuli sie dojej nozki* whee Ja juz cos na ten tamet powiedzialam XD ( patrz troche wyzje ), a pozniej znowy bedzie, ze ja tylko ich wykorzystuje =___= *ciagle tuli sie dojej nozki* mna sie nie przejmuj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:31 am
ninja bry...a moze nie bry...whatever... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:32 am
Mr-Syf *gladzi po twarzyczce* taki juz jestem... palant ktory na ciebie nie zasluguje... mrgreen w takim razie slodki palant z ciebie 4laugh heart *kiss w szyjke* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|