|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:12 am
Leylla Mr-Syf *rzuca sie na Ley i tuli z calej sily* O.o o.O 4laugh *tuli* *wywraca na ziemie i dalej tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:13 am
Rin_Youkai Sam jestes brzydki stare ninja XD Ja nie jestem spita tylko na skraju wyczerpania fizycznego XD *Ignoruje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:14 am
Leylla Mr-Syf *rzuca sie na Ley i tuli z calej sily* O.o o.O 4laugh *tuli* Ja Ci mowie Ley, ze on jakis dziwny jest x-X moze ledwo kontaktuje, ale to jakis podszywaniec ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:15 am
Mr-Syf *wywraca na ziemie i dalej tuli* whee @ rin: w takim razie ja bylam na skraju wyczerpania fizycznego prawie cala sobotnio-niedzielna noc xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:16 am
Rin_Youkai Ja Ci mowie Ley, ze on jakis dziwny jest x-X moze ledwo kontaktuje, ale to jakis podszywaniec ninja rofl moze... ale za to slodki jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:17 am
Leylla Mr-Syf *wywraca na ziemie i dalej tuli* whee @ rin: w takim razie ja bylam na skraju wyczerpania fizycznego prawie cala sobotnio-niedzielna noc xd heart *siada na kanapie i usadawia ja sobie na kolanach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ja Ci mowie Ley, ze on jakis dziwny jest x-X moze ledwo kontaktuje, ale to jakis podszywaniec ninja *przytula sie do jej nozek* witam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf *wywraca na ziemie i dalej tuli* whee @ rin: w takim razie ja bylam na skraju wyczerpania fizycznego prawie cala sobotnio-niedzielna noc xd heart Ale ja naprawde T____T to nie zadna metafora XDD. Po prostu dzis od 6 rano niezle zapierniczalam w zimnie i blocie ukladajac konie =__= ledwo zyje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:18 am
Leylla Rin_Youkai Ja Ci mowie Ley, ze on jakis dziwny jest x-X moze ledwo kontaktuje, ale to jakis podszywaniec ninja rofl moze... ale za to slodki jest mrgreen i jaki piekny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:19 am
Leylla Rin_Youkai Ja Ci mowie Ley, ze on jakis dziwny jest x-X moze ledwo kontaktuje, ale to jakis podszywaniec ninja rofl moze... ale za to slodki jest mrgreen Brak tych 3 kropek, no i... tej niedostepnosci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:20 am
Rin_Youkai Ale ja naprawde T____T to nie zadna metafora XDD. Po prostu dzis od 6 rano niezle zapierniczalam w zimnie i blocie ukladajac konie =__= ledwo zyje. ja tez mowilam serio heart xd @ pan syfcio: a no piekny xd *tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:21 am
Mr-Syf Leylla Rin_Youkai Ja Ci mowie Ley, ze on jakis dziwny jest x-X moze ledwo kontaktuje, ale to jakis podszywaniec ninja rofl moze... ale za to slodki jest mrgreen i jaki piekny biggrin Kogos podmienilo UFO i to nie bylam ja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:21 am
Leylla Rin_Youkai Ale ja naprawde T____T to nie zadna metafora XDD. Po prostu dzis od 6 rano niezle zapierniczalam w zimnie i blocie ukladajac konie =__= ledwo zyje. ja tez mowilam serio heart xd @ pan syfcio: a no piekny xd *tuli* *zaczyna gryzc w nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:22 am
Rin_Youkai Kogos podmienilo UFO i to nie bylam ja XD *ciagle tuli sie dojej nozki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:22 am
Rin_Youkai Mr-Syf Leylla Rin_Youkai Ja Ci mowie Ley, ze on jakis dziwny jest x-X moze ledwo kontaktuje, ale to jakis podszywaniec ninja rofl moze... ale za to slodki jest mrgreen i jaki piekny biggrin Kogos podmienilo UFO i to nie bylam ja XD czyzbys mowila o Ley??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|