|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:47 am
hmmm... witam niedostepna... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:48 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki no zesz, ide przpeisywac zeszyt... nienawidze tego... powodzenia... dlatego ja wole skserowac sobie zeszyt xp ale ja musze miec calosc... caly przepisac... crying ja ostatnio mialam ksero za 5zl xp pol zeszytu kserowalam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:50 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki no zesz, ide przpeisywac zeszyt... nienawidze tego... powodzenia... dlatego ja wole skserowac sobie zeszyt xp ale ja musze miec calosc... caly przepisac... crying ja ostatnio mialam ksero za 5zl xp pol zeszytu kserowalam gonk hmmm... ale ja musze miec taki, coby go pani pokazac i zeby ona mi go ocenila. Ide przepisywac. mam czas do srody.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:55 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki no zesz, ide przpeisywac zeszyt... nienawidze tego... powodzenia... dlatego ja wole skserowac sobie zeszyt xp ale ja musze miec calosc... caly przepisac... crying ja ostatnio mialam ksero za 5zl xp pol zeszytu kserowalam gonk hmmm... ale ja musze miec taki, coby go pani pokazac i zeby ona mi go ocenila. Ide przepisywac. mam czas do srody. no chyba ze... to powodzenia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:57 am
Witam whee nauka, nauka, nauka nieeee gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:59 am
Rin_Youkai Witam whee nauka, nauka, nauka nieeee gonk witam piekna pani blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:01 am
Mr-Syf Rin_Youkai Witam whee nauka, nauka, nauka nieeee gonk witam piekna pani blaugh @.o eeeeeee o.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:02 am
Rin_Youkai Mr-Syf Rin_Youkai Witam whee nauka, nauka, nauka nieeee gonk witam piekna pani blaugh @.o eeeeeee o.@ dobra... jestes brzydka!!!! lepiej ci teraz?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:03 am
Mr-Syf Rin_Youkai Mr-Syf Rin_Youkai Witam whee nauka, nauka, nauka nieeee gonk witam piekna pani blaugh @.o eeeeeee o.@ dobra... jestes brzydka!!!! lepiej ci teraz?? xd @.o eeeeeeeee o.@ czy my sie znamy #_# ( pije ziolka na koncentracje - po dzisiejszym dniu to ja nie wiem jak sie nazywam T__T )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:05 am
Rin_Youkai @.o eeeeeeeee o.@ czy my sie znamy #_# ( pije ziolka na koncentracje - po dzisiejszym dniu to ja nie wiem jak sie nazywam T__T ) jestes brzydka i do tego spita!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:10 am
puerto rico leguer musico finel musico ooo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:11 am
Leylla puerto rico leguer musico finel musico ooo mrgreen *rzuca sie na Ley i tuli z calej sily*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:12 am
Mr-Syf *rzuca sie na Ley i tuli z calej sily* O.o o.O 4laugh *tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:12 am
Mr-Syf Rin_Youkai @.o eeeeeeeee o.@ czy my sie znamy #_# ( pije ziolka na koncentracje - po dzisiejszym dniu to ja nie wiem jak sie nazywam T__T ) jestes brzydka i do tego spita!!! xd Sam jestes brzydki stare ninja XD Ja nie jestem spita tylko na skraju wyczerpania fizycznego XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|