|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:27 am
EvilYuki JA nie gram w Bite Fight! mrgreen to najwyższy czas zacząć... twisted *poke* Siemasz! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:28 am
szybko to nadrobiiisz blaugh A tak w sumie to zdaje sie, że jesteśmy na tych samych serverach xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:29 am
EvilYuki Iael EvilYuki JA nie gram w Bite Fight! mrgreen ała XD dziwne, prawda? 3nodding nie sweatdrop ide grac w nsf 2 wroce za okolo 10minut jestem na polowaniu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:31 am
takie pytanie... czy wy tez macie problem z dostaniem sie na gildie czy tylko ja mam jakas porobana wersje gai xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:33 am
Aidanna takie pytanie... czy wy tez macie problem z dostaniem sie na gildie czy tylko ja mam jakas porobana wersje gai xp ja tez tak mam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:35 am
Aidanna takie pytanie... czy wy tez macie problem z dostaniem sie na gildie czy tylko ja mam jakas porobana wersje gai xp ja w sumie też, ale sie wycwaniłam i wchodze przez link odrazu na gildiowe forum Witaaaaaaaaaaaj *przytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:36 am
EvilYuki Aidanna takie pytanie... czy wy tez macie problem z dostaniem sie na gildie czy tylko ja mam jakas porobana wersje gai xp ja tez tak mam ^^ to dobrze... juz myslalam ze tylko ja mam jakies problemy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:37 am
a tak wogole to czesc wszystkim *rodzynowe tulu tuli* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:40 am
no zesz, ide przpeisywac zeszyt... nienawidze tego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:41 am
EvilYuki no zesz, ide przpeisywac zeszyt... nienawidze tego... powodzenia... dlatego ja wole skserowac sobie zeszyt xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:43 am
Argh, to ja lece, jutro sprawdzian a ja nic nie umiem (za wiele uczyc sie nie trzeba ale zaraz i tak musze isc) tak się idę, cya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:43 am
Aidanna EvilYuki no zesz, ide przpeisywac zeszyt... nienawidze tego... powodzenia... dlatego ja wole skserowac sobie zeszyt xp ale ja musze miec calosc... caly przepisac... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 8:44 am