|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:36 am
Aidanna Autark Aidanna *wciska sie mu na fotel* dawaj xd prosze *podaje kielbaske na talerzyku* mrgreen pozniej beda pieczone ziemniaki, juz je dalem pod ognisko whee koncentratu lub musztarde? keczup xd *wcina kielbaske* .... *mysli* .... *bierze keczup i wyciska go na Autarka* mrgreen ja krwawie crying *przystawia zapalniczke do czujnika dymu, wystawia parasolke nad ognisko* asta labista bejbe mrgreen *wlanczaja sie spryskiwacze przeciwpozarowe, Aidanna moknie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:41 am
Przysmazona z grilla z musztarda...bardzo chetnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:43 am
Delein Przysmazona z grilla z musztarda...bardzo chetnie. Przysmazona z ogniska z musztarda mrgreen zaraz bedzie. Aidanna: siadaj przy ognisku bo sie przeziebisz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:46 am
Autark Delein Przysmazona z grilla z musztarda...bardzo chetnie. Przysmazona z ogniska z musztarda mrgreen zaraz bedzie. Aidanna: siadaj przy ognisku bo sie przeziebisz! :3 Co tu sie w ogole dzieje he?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:47 am
Delein :3 Co tu sie w ogole dzieje he? robie sobie ognisko whee pieczone ziemniaczki tez beda 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:50 am
Autark Delein Przysmazona z grilla z musztarda...bardzo chetnie. Przysmazona z ogniska z musztarda mrgreen zaraz bedzie. Aidanna: siadaj przy ognisku bo sie przeziebisz! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:51 am
Autark Delein :3 Co tu sie w ogole dzieje he? robie sobie ognisko whee pieczone ziemniaczki tez beda 4laugh 4laugh *biegnie do piwnicy po ogorki konserwowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:52 am
Delein Autark Delein :3 Co tu sie w ogole dzieje he? robie sobie ognisko whee pieczone ziemniaczki tez beda 4laugh 4laugh *biegnie do piwnicy po ogorki konserwowe* eek ogoreczki heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:54 am
Autark Delein Autark Delein :3 Co tu sie w ogole dzieje he? robie sobie ognisko whee pieczone ziemniaczki tez beda 4laugh 4laugh *biegnie do piwnicy po ogorki konserwowe* eek ogoreczki heart whee *wraca z paroma sloikami* Nie ma kielbasek bez ogoreczkow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:56 am
Delein *wraca z paroma sloikami* Nie ma kielbasek bez ogoreczkow. whee masz racje rolleyes *podaje talerzyk z kielbaska* prosze, juz gotowa mrgreen smacznego mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:59 am
Autark Delein *wraca z paroma sloikami* Nie ma kielbasek bez ogoreczkow. whee masz racje rolleyes *podaje talerzyk z kielbaska* prosze, juz gotowa mrgreen smacznego mrgreen Dziekuje *^^* *palaszuje kielbaske zagryzajac ja ogoreczkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 4:01 am
Delein Dziekuje *^^* *palaszuje kielbaske zagryzajac ja ogoreczkiem* to ja sie poczestuje *bierze ogorka i stawia nad ogniem kolejne kielbaski* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|