|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:16 am
Ja musze leciec .__. koniki czekaja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:19 am
Rin_Youkai Ja musze leciec .__. koniki czekaja 3nodding lec lec rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:06 am
*wygodnie sie rozsiada, wyciaga kijek i piecze kielbaski nad ogniskiem* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:12 am
Autark *wygodnie sie rozsiada, wyciaga kijek i piecze kielbaski nad ogniskiem* mrgreen a ty co ognisko w domu robisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:15 am
Aidanna Autark *wygodnie sie rozsiada, wyciaga kijek i piecze kielbaski nad ogniskiem* mrgreen a ty co ognisko w domu robisz xd na dworze zimno mrgreen kielbaske?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:19 am
Autark Aidanna Autark *wygodnie sie rozsiada, wyciaga kijek i piecze kielbaski nad ogniskiem* mrgreen a ty co ognisko w domu robisz xd na dworze zimno mrgreen kielbaske? hahahaha... *gleba na ziemie* tak wiem jetem zboczona bo mam skojarzenia pirate rofl xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:23 am
Aidanna Autark Aidanna Autark *wygodnie sie rozsiada, wyciaga kijek i piecze kielbaski nad ogniskiem* mrgreen a ty co ognisko w domu robisz xd na dworze zimno mrgreen kielbaske? hahahaha... *gleba na ziemie* tak wiem jetem zboczona bo mam skojarzenia pirate rofl xp to by bylo raczej dziwne gdybys nie miala skojarzen mrgreen kielbaske? juz chyba pierwsze sa gotowe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:27 am
Autark Aidanna Autark Aidanna Autark *wygodnie sie rozsiada, wyciaga kijek i piecze kielbaski nad ogniskiem* mrgreen a ty co ognisko w domu robisz xd na dworze zimno mrgreen kielbaske? hahahaha... *gleba na ziemie* tak wiem jetem zboczona bo mam skojarzenia pirate rofl xp to by bylo raczej dziwne gdybys nie miala skojarzen mrgreen kielbaske? juz chyba pierwsze sa gotowe whee *wciska sie mu na fotel* dawaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:30 am
Aidanna *wciska sie mu na fotel* dawaj xd prosze *podaje kielbaske na talerzyku* mrgreen pozniej beda pieczone ziemniaki, juz je dalem pod ognisko whee koncentratu lub musztarde?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:32 am
Autark Aidanna *wciska sie mu na fotel* dawaj xd prosze *podaje kielbaske na talerzyku* mrgreen pozniej beda pieczone ziemniaki, juz je dalem pod ognisko whee koncentratu lub musztarde? keczup xd *wcina kielbaske* .... *mysli* .... *bierze keczup i wyciska go na Autarka* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|