|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:35 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel :> *mizia ja po policzku platkami kwiatka* raaaurrr...
# Blenders - Czuje Ze Ja Musze [3:35] tylko ty to tak potrafisz.. zawsze mnie na haczyk zlapiesz.. bo ty robisz rzeczy mile.. o ktorych wczesniej tylko snilam..
rofl rofl rofl *chwyta ustami platek i patrzy jej w oczka* mjuuuuu 4laugh a tak wogole sprawdz mejla a jak bedizesz na gadu sproboje ci przeslac reszte plikow :3 nie bede na gadu bo mi zamula xP.. juz lukam maila :3.. empeci heart ...
branoc Rin
to tlena polecam on tak nie obciaza kompa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:41 pm
ale w tlenie sie trzeba z emotami mordowac xP.. nie ce pirate
przeslalas mi 2 razy hole xD ja chce Scotta ! gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:43 pm
Lethiel ale w tlenie sie trzeba z emotami mordowac xP.. nie ce pirate
przeslalas mi 2 razy hole xD ja chce Scotta ! gonk heart sie dajae scott :] ale mozesz sobie scaigna zestaw emotow to jest 5 minut roboty i jest wtyczka umozliwiajaca wysylanie dodatkowych emot gonk ale rob jak chcesz ty sie nigdy mnie nie sluchasz :Roll:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:45 pm
Twisted_Exile Lethiel ale w tlenie sie trzeba z emotami mordowac xP.. nie ce pirate
przeslalas mi 2 razy hole xD ja chce Scotta ! gonk heart sie dajae scott :] ale mozesz sobie scaigna zestaw emotow to jest 5 minut roboty i jest wtyczka umozliwiajaca wysylanie dodatkowych emot gonk ale rob jak chcesz ty sie nigdy mnie nie sluchasz :Roll: O.o Michal ciagle to powtarza ! 4laugh heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:47 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel ale w tlenie sie trzeba z emotami mordowac xP.. nie ce pirate
przeslalas mi 2 razy hole xD ja chce Scotta ! gonk heart sie dajae scott :] ale mozesz sobie scaigna zestaw emotow to jest 5 minut roboty i jest wtyczka umozliwiajaca wysylanie dodatkowych emot gonk ale rob jak chcesz ty sie nigdy mnie nie sluchasz :Roll: O.o Michal ciagle to powtarza ! 4laugh heart rofl rolleyes bo taka jest prawda a potem na nasze wychodzi blaugh scott wlasnie sie wysyla:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:51 pm
Twisted_Exile rolleyes bo taka jest prawda a potem na nasze wychodzi blaugh scott wlasnie sie wysyla:] na wasze ? O.o niby kiedy pirate heart mrgreen
.. no.. no dobrze.. moze czasami ninja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:53 pm
Lethiel Twisted_Exile rolleyes bo taka jest prawda a potem na nasze wychodzi blaugh scott wlasnie sie wysyla:] na wasze ? O.o niby kiedy pirate heart mrgreen
.. no.. no dobrze.. moze czasami ninja blaugh scott sie wyslal wink tlyko sprobo j a moze Ci sie tlen spodoba esz co ja sie z Toba mam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:56 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile rolleyes bo taka jest prawda a potem na nasze wychodzi blaugh scott wlasnie sie wysyla:] na wasze ? O.o niby kiedy pirate heart mrgreen
.. no.. no dobrze.. moze czasami ninja blaugh scott sie wyslal wink tlyko sprobo j a moze Ci sie tlen spodoba esz co ja sie z Toba mam mrgreen tylko ze.. ninja mi sie nie chce xP.. *pelza na yahoo* empeeeeciiii... heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:58 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile rolleyes bo taka jest prawda a potem na nasze wychodzi blaugh scott wlasnie sie wysyla:] na wasze ? O.o niby kiedy pirate heart mrgreen
.. no.. no dobrze.. moze czasami ninja blaugh scott sie wyslal wink tlyko sprobo j a moze Ci sie tlen spodoba esz co ja sie z Toba mam mrgreen tylko ze.. ninja mi sie nie chce xP.. *pelza na yahoo* empeeeeciiii... heart _ heart ja ci cos kiedys zrobie 3nodding i to nie bedzie mile XD wink KSU - kto CIe obroni Polsko sie dodaje :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:04 pm
# Scott Stapp - [Promo Only Mainstream Radio October #08] The Great Divide [4:00] heart BOSKIE !!!! heart heart heart
a co z nieznana mp3 cio ? sad .. ona jest taka sliczna sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:06 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile rolleyes bo taka jest prawda a potem na nasze wychodzi blaugh scott wlasnie sie wysyla:] na wasze ? O.o niby kiedy pirate heart mrgreen
.. no.. no dobrze.. moze czasami ninja blaugh scott sie wyslal wink tlyko sprobo j a moze Ci sie tlen spodoba esz co ja sie z Toba mam mrgreen tylko ze.. ninja mi sie nie chce xP.. *pelza na yahoo* empeeeeciiii... heart _ heart ja ci cos kiedys zrobie 3nodding i to nie bedzie mile XD wink KSU - kto CIe obroni Polsko sie dodaje :3 *strzela z bicza* a mrrrrr... rob mi co chcesz bejbe mrgreen heart
mraaa.. wiecej empeci ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:07 pm
Lethiel # Scott Stapp - [Promo Only Mainstream Radio October #08] The Great Divide [4:00] heart BOSKIE !!!! heart heart heart
a co z nieznana mp3 cio ? sad .. ona jest taka sliczna sad jak bede miec myszke to posukam tego aktualnie nie bede sie meczycc szukajac tego przy pomocy klawiatury XP wiec poczekaj do konca tygodnia :3 wink cos jeszcze sobie zyczysz? KSu juz poszlo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:21 pm
Twisted_Exile Lethiel # Scott Stapp - [Promo Only Mainstream Radio October #08] The Great Divide [4:00] heart BOSKIE !!!! heart heart heart
a co z nieznana mp3 cio ? sad .. ona jest taka sliczna sad jak bede miec myszke to posukam tego aktualnie nie bede sie meczycc szukajac tego przy pomocy klawiatury XP wiec poczekaj do konca tygodnia :3 wink cos jeszcze sobie zyczysz? KSu juz poszlo wink dobrze wiesz zczego sobie zycze bijacz :> *strzel z biczyka*
a co do empeci to wiesz jak ze mna jest xD.. tytulu ci tak na zawolanie nie podam rolleyes musze uslyszec i wtedy "chce to ! 4laugh " xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:23 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel # Scott Stapp - [Promo Only Mainstream Radio October #08] The Great Divide [4:00] heart BOSKIE !!!! heart heart heart
a co z nieznana mp3 cio ? sad .. ona jest taka sliczna sad jak bede miec myszke to posukam tego aktualnie nie bede sie meczycc szukajac tego przy pomocy klawiatury XP wiec poczekaj do konca tygodnia :3 wink cos jeszcze sobie zyczysz? KSu juz poszlo wink dobrze wiesz zczego sobie zycze bijacz :> *strzel z biczyka*
a co do empeci to wiesz jak ze mna jest xD.. tytulu ci tak na zawolanie nie podam rolleyes musze uslyszec i wtedy "chce to ! 4laugh " xD no wiem ehh ja ci juz wyslalm jeszcze maximo park i want you to stay i ide spac branoc Asiu :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|