|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:07 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai Twisted_Exile Rin_Youkai Jej Twist eek jaki swietny sig @_@ no i te wejscie... Zaczynasz byc jak Omi xd ze niby co O.o bron boshe zaraz bedzie ze nasladuje Omi crying NIe, nie XDD TYlko te pojawienie sie jest charakterystyczne dla niej. xd NIe martw sie nikt tu Cie nie posadza o kopiowanie whee crying z tym ze ja ciagle tu bylam tyle ze w stanie spoczynku crying oj, oj .___. nie placz... bo ja tez bede xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:09 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Poza tym - RUFUS patrzy, gdzie mu się podoba. ...A Omi wygląda jak Raport Mniejszości! (to komplement, żeby nie było)...Dobra, ja spadam. ...Dobrej nocy. ... z calym szacunkiem i sympata jaka cie darze heart To niech Rufusik troche uwaza gdzie spoglada wink
dobranoc sie z panem ! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:10 pm
Rin_Youkai oj, oj .___. nie placz... bo ja tez bede xd crying Ty chyba nie zdajesz sobie sprwy jaka ja delikatna jestem i jak latwo mnie skrzywdzic crying rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:12 pm
Lethiel Twisted_Exile mraf whee uwielbiam jak to robisz...tylko Ty tak potrafisz mrjuuuuuuuuuuu 4laugh xd wink *przyciaga ja do siebie* wiem heart *drapie ja za uszkiem* mrafu mrrrraaa.. :> mrjuuuuuuuuuu 4laugh uwielbiam jak jestes taka zborcza whee *mac mac* mrjuuuuuu heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:12 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai oj, oj .___. nie placz... bo ja tez bede xd crying Ty chyba nie zdajesz sobie sprwy jaka ja delikatna jestem i jak latwo mnie skrzywdzic crying rofl Nu.. a jaka milusinska ! 4laugh whee heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:14 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai oj, oj .___. nie placz... bo ja tez bede xd crying Ty chyba nie zdajesz sobie sprwy jaka ja delikatna jestem i jak latwo mnie skrzywdzic crying rofl .______. buuu .___. ehhh .___. NIE MARTW SIE OBRONIE CIE PRZEZ ZAMASKOWANYMI MUCHACHAMI ! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:15 pm
Rin_Youkai Twisted_Exile Rin_Youkai oj, oj .___. nie placz... bo ja tez bede xd crying Ty chyba nie zdajesz sobie sprwy jaka ja delikatna jestem i jak latwo mnie skrzywdzic crying rofl .______. buuu .___. ehhh .___. NIE MARTW SIE OBRONIE CIE PRZEZ ZAMASKOWANYMI MUCHACHAMI ! ninja gonk ja sie boje *tuli sie do Leth* crying jeszcze ktos cos zlego na mnie powie i co ja wtedy zrobie? :gomk: pojde sie pochalstam gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:18 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai Twisted_Exile Rin_Youkai oj, oj .___. nie placz... bo ja tez bede xd crying Ty chyba nie zdajesz sobie sprwy jaka ja delikatna jestem i jak latwo mnie skrzywdzic crying rofl .______. buuu .___. ehhh .___. NIE MARTW SIE OBRONIE CIE PRZEZ ZAMASKOWANYMI MUCHACHAMI ! ninja gonk ja sie boje *tuli sie do Leth* crying jeszcze ktos cos zlego na mnie powie i co ja wtedy zrobie? :gomk: pojde sie pochalstam gonk crying <_< * mysli * >_> * mysli * - czasem mi sie to zdarza nawet XD. To wy sie tulcie, a ja sobie postoje z patelnia przed drzwiami i bede pilnowala porzadku ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:19 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile mraf whee uwielbiam jak to robisz...tylko Ty tak potrafisz mrjuuuuuuuuuuu 4laugh xd wink *przyciaga ja do siebie* wiem heart *drapie ja za uszkiem* mrafu mrrrraaa.. :> mrjuuuuuuuuuu 4laugh uwielbiam jak jestes taka zborcza whee *mac mac* mrjuuuuuu heart xd :> *mizia ja po policzku platkami kwiatka* raaaurrr...
# Blenders - Czuje Ze Ja Musze [3:35] tylko ty to tak potrafisz.. zawsze mnie na haczyk zlapiesz.. bo ty robisz rzeczy mile.. o ktorych wczesniej tylko snilam..
rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:20 pm
Rin_Youkai <_< * mysli * >_> * mysli * - czasem mi sie to zdarza nawet XD. To wy sie tulcie, a ja sobie postoje z patelnia przed drzwiami i bede pilnowala porzadku ninja rolleyes na zartach sie nie znasz wink ? wracaj lol kuna nie martw sie nie jestesmy homo ani bi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:22 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai <_< * mysli * >_> * mysli * - czasem mi sie to zdarza nawet XD. To wy sie tulcie, a ja sobie postoje z patelnia przed drzwiami i bede pilnowala porzadku ninja rolleyes na zartach sie nie znasz wink ? wracaj lol kuna nie martw sie nie jestesmy homo ani bi wink wiem ( tez czasem tak robie )XDD ja to tez w formie zartu XD.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:22 pm
Lethiel :> *mizia ja po policzku platkami kwiatka* raaaurrr...
# Blenders - Czuje Ze Ja Musze [3:35] tylko ty to tak potrafisz.. zawsze mnie na haczyk zlapiesz.. bo ty robisz rzeczy mile.. o ktorych wczesniej tylko snilam..
rofl rofl rofl *chwyta ustami platek i patrzy jej w oczka* mjuuuuu 4laugh a tak wogole sprawdz mejla a jak bedizesz na gadu sproboje ci przeslac reszte plikow :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:25 pm
Loka ja lece ___-__ spaaac mi sie chce =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:33 pm
Twisted_Exile Lethiel :> *mizia ja po policzku platkami kwiatka* raaaurrr...
rofl rofl rofl *chwyta ustami platek i patrzy jej w oczka* mjuuuuu 4laugh a tak wogole sprawdz mejla a jak bedizesz na gadu sproboje ci przeslac reszte plikow :3 nie bede na gadu bo mi zamula xP.. juz lukam maila :3.. empeci heart ...
branoc Rin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|