|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:55 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Dlaczego nikt nigdy nie szerzy Dobra i Porządku? Ty mozesz zaczac i dac dobry przyklad innym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:56 pm
...Nieprawda. ...Ja staram się szerzyć Dobro i Porządek. ...(Hm...sam się wpakowałem w pewną aluzję...?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:56 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Lethiel Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ja ciebie tez xD przyszlam poszerzuyc chaaaaooos zeby to sie moderatorkom takim dwom za bardzo nie nudzilo mrgreen heart ...Dlaczego nikt nigdy nie szerzy Dobra i Porządku? no jak to nie ? a ta tu obecna slodka Twistusia to co ? 4laugh *puuuucia ja* twisted
bede czesciej.. w koncu.. co to za chaos jak trwa tylko chwilke rolleyes to powinien byc dlugotrwaly proces najlepiej podzielony jeszcze na etapy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:59 pm
Twisted_Exile Lethiel Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ja ciebie tez xD przyszlam poszerzuyc chaaaaooos zeby to sie moderatorkom takim dwom za bardzo nie nudzilo mrgreen heart cool z Toba nigdy cool wink Jej Twist eek jaki swietny sig @_@ no i te wejscie... Zaczynasz byc jak Omi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:01 pm
Lethiel *spoglada na sciekajace po piersiach kropelki krwi* hm... a ty sie nie masz juz gdzie patrzec zboczuchu ? :> ...Zaintrygowałaś mnie po prostu. ...Jak widać, masochizm staje się coraz bardziej popularny. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Twisted_Exile Lethiel Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ja ciebie tez xD przyszlam poszerzuyc chaaaaooos zeby to sie moderatorkom takim dwom za bardzo nie nudzilo mrgreen heart cool z Toba nigdy cool wink Jej Twist eek jaki swietny sig @_@ no i te wejscie... Zaczynasz byc jak Omi xd ze niby co O.o bron boshe zaraz bedzie ze nasladuje Omi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Lethiel Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ja ciebie tez xD przyszlam poszerzuyc chaaaaooos zeby to sie moderatorkom takim dwom za bardzo nie nudzilo mrgreen heart cool z Toba nigdy cool wink *owija jej noge biczem* nio ja wiem bijacz heart *mruczy do niej* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:02 pm
Lethiel no jak to nie ? a ta tu obecna slodka Twistusia to co ? 4laugh *puuuucia ja* twisted
bede czesciej.. w koncu.. co to za chaos jak trwa tylko chwilke rolleyes to powinien byc dlugotrwaly proces najlepiej podzielony jeszcze na etapy mrgreen mraf whee uwielbiam jak to robisz...tylko Ty tak potrafisz mrjuuuuuuuuuuu 4laugh xd wink Rin a co do siga to Leth sie czepiala poprzedniego daltego zmeinilam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:03 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai Jej Twist eek jaki swietny sig @_@ no i te wejscie... Zaczynasz byc jak Omi xd ze niby co O.o bron boshe zaraz bedzie ze nasladuje Omi crying NIe, nie XDD TYlko te pojawienie sie jest charakterystyczne dla niej. xd NIe martw sie nikt tu Cie nie posadza o kopiowanie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:04 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Lethiel *spoglada na sciekajace po piersiach kropelki krwi* hm... a ty sie nie masz juz gdzie patrzec zboczuchu ? :> ...Zaintrygowałaś mnie po prostu. ...Jak widać, masochizm staje się coraz bardziej popularny. mrgreen ha ! i bardzo dobrze ! intryga wstepem do chaosu ! 4laugh xD no czy ja wiem czy taki znowu popularny rolleyes *stara sie zakryc blizne na twarzy wlosami* he.. hehe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:05 pm
Rin_Youkai Twisted_Exile Rin_Youkai Jej Twist eek jaki swietny sig @_@ no i te wejscie... Zaczynasz byc jak Omi xd ze niby co O.o bron boshe zaraz bedzie ze nasladuje Omi crying NIe, nie XDD TYlko te pojawienie sie jest charakterystyczne dla niej. xd NIe martw sie nikt tu Cie nie posadza o kopiowanie whee crying z tym ze ja ciagle tu bylam tyle ze w stanie spoczynku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:06 pm
...Poza tym - RUFUS patrzy, gdzie mu się podoba. ...A Omi wygląda jak Raport Mniejszości! (to komplement, żeby nie było) ...Dobra, ja spadam. ...Dobrej nocy. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:07 pm
Twisted_Exile mraf whee uwielbiam jak to robisz...tylko Ty tak potrafisz mrjuuuuuuuuuuu 4laugh xd wink *przyciaga ja do siebie* wiem heart *drapie ja za uszkiem* mrafu mrrrraaa.. :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|