|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:28 pm
EvilYuki Aidanna http://artpad.art.com/?ivmes59zlu0 nudzi mi sie to sobie nabazgrolilam xp kjutne ^^ sobie zainstlauej tablet i sie w to pobawie... mrgreen a na razie ide lulu mrgreen a ja bym chciala miec tableta ale mnie nie stac xp dobranoc 3nodding 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:35 pm
a no hej.... powiedz czy Ci sie podoba bazgrolek na dole strone wczesniej link masz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:38 pm
Aidanna a no hej.... powiedz czy Ci sie podoba bazgrolek na dole strone wczesniej link masz 3nodding Mi pisze, ze nie mozna wyswietlic strony __ __
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:39 pm
Rin_Youkai Aidanna a no hej.... powiedz czy Ci sie podoba bazgrolek na dole strone wczesniej link masz 3nodding Mi pisze, ze nie mozna wyswietlic strony __ __ whee a buu... to nie wiem czemu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:40 pm
*slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:45 pm
Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:46 pm
Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ...A ja chyba z 200. mrgreen ...Ave, Leth. ...Ja tu tylko na chwilkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:47 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna a no hej.... powiedz czy Ci sie podoba bazgrolek na dole strone wczesniej link masz 3nodding Mi pisze, ze nie mozna wyswietlic strony __ __ whee a buu... to nie wiem czemu... sweatdrop poprobuje jeszcze , moze zadziala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:48 pm
Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ja ciebie tez xD przyszlam poszerzuyc chaaaaooos zeby to sie moderatorkom takim dwom za bardzo nie nudzilo mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:50 pm
Lethiel Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ja ciebie tez xD przyszlam poszerzuyc chaaaaooos zeby to sie moderatorkom takim dwom za bardzo nie nudzilo mrgreen heart cool z Toba nigdy cool wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:50 pm
Lethiel Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ja ciebie tez xD przyszlam poszerzuyc chaaaaooos zeby to sie moderatorkom takim dwom za bardzo nie nudzilo mrgreen heart Nyuuu whee to czesciej wpadaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:52 pm
Lethiel Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ja ciebie tez xD przyszlam poszerzuyc chaaaaooos zeby to sie moderatorkom takim dwom za bardzo nie nudzilo mrgreen heart ...Dlaczego nikt nigdy nie szerzy Dobra i Porządku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:53 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ...A ja chyba z 200. mrgreen ...Ave, Leth. ...Ja tu tylko na chwilkę. eek Rufus !!!!!!! heart *tuli go z calych sil* mile cie widziec po tyyyylu latach ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:53 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Lethiel Rin_Youkai Lethiel *slychac strzal z bicza* witam mrgreen heart Jej eek eek ja Cie od 100 lat nie widzialam * przytulas * 4laugh ja ciebie tez xD przyszlam poszerzuyc chaaaaooos zeby to sie moderatorkom takim dwom za bardzo nie nudzilo mrgreen heart ...Dlaczego nikt nigdy nie szerzy Dobra i Porządku? bo to nudne ? lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|